SPAR - katalogi, trgovine in odpiralni čas

Katalogi SPAR

Kje najti trgovine

Preberite več

O Sparu

Zgodba Spar Slovenija se je začela leta 1991, ko je Spar v času osamosvajanja Republike Slovenije na slovenski trg prinesel nakupovalno izkušnjo po zgledu evropskih trgovin. S trdim delom in jasno strategijo jim je uspelo ustvariti uspešno poslovno zgodbo, ki po 28 letih poslovanja postavlja Spar v vrh najuspešnejših trgovcev pri nas. Svoj uspeh zagotovo dolgujejo prilagajanju spreminjajočim se nakupovalnim trendom, nakupovalnim navadam in krepitvi razvoja ter inovativnosti.

Spar je največja trgovinska veriga na svetu, razširjena po Evropi, Afriki, Aziji in na Avstraliji, skupno v več kot 35 državah. Mednarodna centrala ima sedež v matični Nizozemski od koder podpira več kot 12.000 Spar trgovin. V Sloveniji imamo danes 103 Spar trgovine, obenem pa Spar predstavlja edinega trgovca z lastno pekarno, ki dnevno proizvede kar 15 ton pekovskih in slaščičarskih izdelkov. S sodobnimi podjetniškimi akcijami podjetje podpira mlade in inovativne podjetnike in jim pomaga pri uvedbi njihovih izdelkov na trgu, z akcijo Spar kot nekoč pa kupcem ponujajo slovenske vrtnine avtohtonih sort (paradižnik vala, kifeljčar kresnik, stročji fižol ptujski maslenec, solata tolminka…)

Spar pa ne ponuja le živilskih izdelkov, pri njih lahko najdete vse od igrač, bele tehnike in tehnoloških izdelkov (tablični računalniki, mali gospodinjski aparati) do pripomočkov za dom in avto (pokrivala proti toči, vrtnarski izdelki)

Na spletni strani https://www.spar.si lahko spremljate novosti in akcije, prelistate aktualne letake in kataloge, preverite izdelke s popusti, sodelujete v nagradnih igrah ali pa preverite ugodnosti, ki jih prinaša spar plus kartica.

 Zakaj kupci radi nakupujejo v Sparu

Lokacije in obratovalni časi

Spar trgovine lahko najdete skoraj v vsakem slovenskem mestu. Kontaktne podatke in delovni čas lahko najdete na tej povezavi.

Vrsta trgovine
Zadnji katalogi
Trgovine - živila