Lidl - katalogi, trgovine in odpiralni čas

Katalogi Lidl

Kje najti trgovine

Preberite več

O Lidlu

Lidl je uspešna trgovska veriga s prehrambnimi in tehničnimi ter tekstilnimi izdelki, kateri je bil podeljen naziv najbolj dinamičnega evropskega trgovca. Lidl Slovenija je svojo pot začel leta 2007, ko je odprl 15 poslovalnic, danes jih šteje pa že kar 57. Družbeno odgovorno podjetje svoj uspeh gradi na odnosu do zaposlenih, kvalitetnih izdelkih, dinamično ponudbo in konkurenčnih cenah.

V relativno kratkem času je Lidl prejel številne nagrade in certifikate kot na primer:

Na spletni strani https://www.lidl.si lahko spremljate novosti in akcije, prelistate spletne letake in kataloge, preverite izdelke s popusti ali tedenske akcije ter omejene ponudbe, spoznate izdelke Lojtr'ca domačih, preverite bogato ponudbo vin, sodelujete v nagradnih igrah in še mnogo več.
V zavihku Lidlov navdih vas čakajo kreativni in zdravi recepti za aktiven vsakdan.
Lidl namenja posebno pozornost najmlajšim, zato boste v ponudbi našli bogato izbiro pripomočkov in oblačil za najmlajše, na spletni strani pa aktivnosti Zdravko Lidl z enostavnimi recepti, igralnico in ustvarjalnico.
Ponudba se iz tedna v teden spreminja (orodje in stroji za hišne mojstre, športni izdelki, vrtna oprema, šolske potrebščine, itd.) in da boste vedno na tekočem z aktualnimi izdelki, si lahko prenesete Lidl aplikacijo in enostavno preverite ponudbo in cene.

Lokacije in obratovalni časi

Trgovine Lidl lahko najdete povsod po Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Celje, Koper, Kranj, Brežice…). Kontaktne podatke in delovni čas posameznih trgovin lahko najdete na tej povezavi.

Zadnji katalogi
Trgovine - živila