Lidl - katalogi in akcije


Če po spletu iščite aktualne kataloge trgovine Lidl, ste prišli na pravo mesto. Ponujamo vam aktualne kataloge trgovine Lidl, s katerimi boste poskrbeli, da boste pri svojem nakupu privarčevali. Če želite prihraniti nekaj denarja z nakupom produktov iz katalogov ali letakov trgovine Lidl, ste prišli na pravo mesto.

Lidl

Lidl se je na račun dobrega razmerja me kakovostjo in nizko ceno iz Nemčije razširil po celi Evropi, tudi pri nas. Gre za znano trgovsko verigo, ki ponuja prehrambene, tekstilne in tehnične izdelke z rednimi popusti in akcijami. Njihova ponudba obsega številne artikle iz različnih kategorij, kot so: svež kruh, sladoled, mikrovalovna pečica, posteljnina, ročni sesalnik, vzmetnica, oblačila in drugo. V Sloveniji obratuje od leta 2007 in ima danes že 57 poslovalnic. Lidl je znan tudi po svoji družbeni odgovornosti, kar se odraža v raznih sponzorstvih, kakovostnih izdelkih, konkurenčnih cenah in nagradah, kot so: Top Employer, družini prijazno podjetje (prejeto na podlagi ukrepov za usklajevanje družinskega in delovnega življenja).

Akcije in ponudbe

Lidl ima široko akcijsko ponudbo, ki jo izda vsak teden. Katalog oz. letak Lidl je dostopen na vhodu vseh poslovalnic. Lidlove ponudbe in popusti se hitro osvežujejo in spreminjajo, zato jih je dobro skrbno spremljati, da kar največ prihranite. V letakih lahko najdete posebne ponudbe, predvsem v kategoriji živil, in sicer razna vina, sir, med ali meso. Trenutno je aktualnih 6 katalogov. V poletni ponudbi ponuja Lidl velike popuste na sadje in osvežilne pijače, kar lahko tudi vidimo, ko se vrti njegova reklama na TV. Kot dokaz, da ima Lidl res dobro razmerje med ceno in kakovostjo je tudi dejstvo, da je podjetje prejelo 26 priznanj, imenovanih Best Buy. Lidl je dostopen na spletni strani www.lidl.si.

Popusti

Lidl ima zaradi obsežne in dinamične ponudbe ogromno popustov, ki segajo vse od 10%-80%. Vsakodnevno dajejo popuste na živila, ki se jim izteka rok uporabnosti – ta živila lahko najdemo s popustom tudi 50% na posebni polici. Po navadi je aktualnih zadnjih 6 Lidlovih katalogov, ki izhajajo vsak teden. Ker ima Lidl v ponudbi ogromno živil, je pametno spremljati sezonske popuste – na primer popuste na buče okoli noči čarovnic, poletne popuste na sveže sadje, popuste na agrume v zimskih mescih in tako dalje.  

Najboljši katalogi in letaki Lidl na spletu
Ponujamo vam informacije o skoraj vseh Lidl akcijah in razprodajah po Sloveniji. Tudi, če so skrite v katalogu, na internetu ali v fizični obliki, jih lahko poiščete na naši spletni strani.

Odkrijte največje Lidl razprodaje
Veliko ljudi želi prihraniti denar pri svojem nakupu v trgovini Lidl. Ponujamo vam vse informacije o trgovini Lidl, tako da lahko dosežete najboljše cene in prihranite denar. Raziščite najnovejše kataloge in letake in preverite, kako lahko pri nakupu super produktov prihranite svoj denar. Zapomnite si, da je varčevanje osnova za uspeh!

Investirajte svoj čas!
Pravilna miselnost je osnova pri varčevanju. Mogoče lahko trenutno prihranite le nekaj denarja, vendar vsaka malenkost šteje, in varčevanje z nakupi produktov v akciji v trgovini Lidl je odličen način, da svoj denar kar najbolje izkoristite. Vse kar potrebujete, da prihranite, je pametno nakupovanje in malo raziskovanja, preden se odpravite v trgovino Lidl. Mogoče vam vzame nekaj več časa, vendar vam naši katalogi lahko pomagajo prihraniti kar nekaj denarja!

Na tej strani boste našli 4 trenutne kataloge Lidl, ki veljajo do 04.10.2020. V letakih boste našli posebne ponudbe in popuste, predvsem na izdelke v kategoriji Živila, in sicer: brez, nas, med, vino, sir, mu, sok, meso, olje, jabolka, ki jih lahko kupite v 57 trgovinah v Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Slovenska Bistrica, itd. Če vas zanimajo popusti, promocije in posebne ponudbe v drugih trgovinah, glejte ponudbe enega od drugih 62 trgovcev, katerih akcije so na voljo na Moj Letak. Lahko tudi brskate po arhivu Lidl za ogled 134 katalogov, ki pa niso več veljavni.

Trgovine Lidl
Najbolj popularni katalogi

Izdelki

Trgovine