Lidl - katalogi in najnovejše akcije


Če po spletu iščite aktualne kataloge trgovine Lidl, ste prišli na pravo mesto. Ponujamo vam aktualne kataloge trgovine Lidl, s katerimi boste poskrbeli, da boste pri svojem nakupu privarčevali. Če želite prihraniti nekaj denarja z nakupom produktov iz katalogov ali letakov trgovine Lidl, ste prišli na pravo mesto.

Aktualni katalogi

Najbližje
spinner

 Letaki morda ne veljajo v vseh trgovinah.

 

Lidl

Lidl se je na račun dobrega razmerja me kakovostjo in nizko ceno iz Nemčije razširil po celi Evropi, tudi pri nas. Gre za znano trgovsko verigo, ki ponuja prehrambene, tekstilne in tehnične izdelke z rednimi popusti in akcijami. Njihova ponudba obsega številne artikle iz različnih kategorij, kot so: svež kruh, sladoled, mikrovalovna pečica, posteljnina, ročni sesalnik, vzmetnica, oblačila in drugo. V Sloveniji obratuje od leta 2007 in ima danes že 57 poslovalnic. Lidl je znan tudi po svoji družbeni odgovornosti, kar se odraža v raznih sponzorstvih, kakovostnih izdelkih, konkurenčnih cenah in nagradah, kot so: Top Employer, družini prijazno podjetje (prejeto na podlagi ukrepov za usklajevanje družinskega in delovnega življenja).

Akcije in ponudbe

Lidl ima široko akcijsko ponudbo, ki jo izda vsak teden. Katalog oz. letak Lidl je dostopen na vhodu vseh poslovalnic. Lidlove ponudbe in popusti se hitro osvežujejo in spreminjajo, zato jih je dobro skrbno spremljati, da kar največ prihranite. V letakih lahko najdete posebne ponudbe, predvsem v kategoriji živil, in sicer razna vina, sir, med ali meso. Trenutno je aktualnih 6 katalogov. V poletni ponudbi ponuja Lidl velike popuste na sadje in osvežilne pijače, kar lahko tudi vidimo, ko se vrti njegova reklama na TV. Kot dokaz, da ima Lidl res dobro razmerje med ceno in kakovostjo je tudi dejstvo, da je podjetje prejelo 26 priznanj, imenovanih Best Buy. Lidl je dostopen na spletni strani https://www.lidl.si.

Popusti

Lidl ima zaradi obsežne in dinamične ponudbe ogromno popustov, ki segajo vse od 10%-80%. Vsakodnevno dajejo popuste na živila, ki se jim izteka rok uporabnosti – ta živila lahko najdemo s popustom tudi 50% na posebni polici. Po navadi je aktualnih zadnjih 6 Lidlovih katalogov, ki izhajajo vsak teden. Ker ima Lidl v ponudbi ogromno živil, je pametno spremljati sezonske popuste – na primer popuste na buče okoli noči čarovnic, poletne popuste na sveže sadje, popuste na agrume v zimskih mescih in tako dalje.  

Izdelki v katalogih trgovine Lidl

Zadnji katalogi

Trgovine - živila