SPAR - katalogi in najnovejše akcije


Če po spletu iščite aktualne kataloge trgovine SPAR, ste prišli na pravo mesto. Ponujamo vam aktualne kataloge trgovine SPAR, s katerimi boste poskrbeli, da boste pri svojem nakupu privarčevali. Če želite prihraniti nekaj denarja z nakupom produktov iz katalogov ali letakov trgovine SPAR, ste prišli na pravo mesto.

Aktualni katalogi

Najbližje
spinner

 Letaki morda ne veljajo v vseh trgovinah.

SPAR katalog
INTERSPAR katalog - 25.1.2023 - 7.2.2023.
25. 1. - 7. 2. 2023
Velja v vseh trgovinah INTERSPAR.
 

Spar

Na domači trg je Spar že pred 20 leti prinesel moderno izkušnjo nakupovanja in postavil jasne smernice delovanja in načela: ponuditi odlično razmerje med kvaliteto in ceno. Od samega začetka zagotavljajo široko izbiro, skrbijo za svežino izdelkov in skupaj delajo za jasen cilj – zadovoljstvo prav vsakega svojega kupca. Zato ni čudno, da se Spar že leta uvršča med najbolj priljubljene trgovine pri nas. Seveda pa Spar ne ponuja le živil, v njihova reklama ponuja tudi proizvode, kot so: bela tehnika, tehnološki izdelki, pripomočki za dom in avto ter oblačila in obutev. Na njihovi spletni strani https://www.spar.si imajo objavljen katalog (letak), kjer lahko spremljate razne ugodnosti, novosti in akcija ali dostava na dom. Na voljo imate interaktivni katalog, ki ga lahko prelistate preko spleta in naročite poljubne artikle preko spletne trgovine. V katalogu lahko najdete tudi kupon, s katerim so popusti še ugodnejši.

Spar plus kartica

Spar plus kartica vam omogoča številne ugodnosti v vseh Spar trgovinah in tudi restavracijah, poleg tega pa lahko z njo plačujete Spar storitve preko spleta in za to prejmete dodatni popust. Na voljo so vam tudi tedenski kuponi, ki vam ponujajo popust na določene izbrane artikle, zato se vam splača spremljati napovednik in imeti Sparovo plus kartico. Ali pa si na telefon naložite aplikacijo Spar plus in jo uporabljajte kot kartico. Na ta način boste vašo elektronsko kartico imeli vedno pri sebi, s tem pa tudi tekoče popuste in ugodnosti. Trgovcem verige Spar kupci zaupajo že vrsto let tudi zaradi kakovosti znamk, ki jih Spar ponuja svojim zvestim strankam, o čemer priča široka ponudba izdelkov brez glutena oz. dietetičnih izdelkov za ljudi z alergijami (npr. celiakija).

Spletni portal Jedel.bi

Ko vam zmanjka lastnih idej za kuhanje, hrano pa bi si kljub temu radi pripravili sami, obiščite Sparov portal Jedel.bi, kjer lahko najdete zdrave, okusne recepte, ki so tudi enostavni za pripravo. Kartico ugodnosti lahko uporabite tudi v vseh Sparovih restavracijah.

Izdelki v katalogih trgovine INTERSPAR

Zadnji katalogi

Trgovine - živila