JAGER - katalogi, trgovine in odpiralni čas

Katalogi JAGER

Kje najti trgovine

Preberite več

O Trgovinah Jager

Iz majhnega družinskega podjetja, ki je leta 1989 štelo 4 zaposlene, je zraslo veliko slovensko podjetje z več kot 700 zaposlenimi, ki se uvršča med hitro rastoča slovenska podjetja nagrajena s priznanjem Gazela.
Svoj uspeh gradijo na zaposlenih, katerim omogočajo stabilno, prijazno in varno delovno okolje, kar se odraža v strokovnem in prijaznem odnosu zaposlenih do potrošnikov.
Podjetje, ki je znano predvsem na Štajerskem koncu se trudi podpirati slovenske proizvajalce in nuditi kvalitetne izdelke po nizkih cenah. Kljub veliki konkurenci, so si trgovine Jagre utrle pot na slovenskem trgu in njih potencial še vedno raste zahvaljujoč strokovnemu kadru, nizkim cenam in jasno začrtanim ciljem.
Podjetje je leta 2018 prejelo certifikat odličnosti in spada med najbolj zanesljive slovenske poslovne subjekte, ki so upravičeni do uporabe statusa Zlata odličnost, ki je simbol bonitetne odličnosti.
V trgovinah Jager lahko najdete živilske, tekstilne in tehnične izdelke pod lastno blagovno znamko Jager.

Posebno bogat je program tehnike, kjer najdete gradbeni material (osb plošče, prane plošče, stiropor, okna…) bele tehnike (pralni stroji, mali kuhinjski aparati, pečice, …), akustike (zvočni sistemi, prenosni zvočniki, …) in keramike (ploščice mednarodno priznanih znamk).
Na spletni strani https://www.trgovinejager.com lahko spremljate novosti in akcije, prelistate aktualne letake in kataloge, preverite izdelke s popusti, sodelujete v nagradnih igrah ali pa preverite ugodnosti, ki jih prinaša članstvo v klubu Jager. S kartico lahko nakupujete ugodneje in zbirate točke, ki vam prinašajo posebne popuste.

V spletni trgovini lahko naročite prigrizek, narezek ali obrok in ga prevzamete v vaši najbližji poslovalnici.

Zakaj kupci radi nakupujejo v Jagru

Lokacije in obratovalni časi

Trgovine Jager so zelo razširjene na Štajerskem koncu Slovenije (Celje, Melje, Velenje, Ptuj, Radenci, itd.). Kontaktne podatke in delovni čas posameznih trgovin oziroma trgovinskih centrov lahko najdete na tej povezavi.

Zadnji katalogi
Trgovine - živila