Hofer - katalogi in akcije


Če po spletu iščite aktualne kataloge trgovine Hofer, ste prišli na pravo mesto. Ponujamo vam aktualne kataloge trgovine Hofer, s katerimi boste poskrbeli, da boste pri svojem nakupu privarčevali. Če želite prihraniti nekaj denarja z nakupom produktov iz katalogov ali letakov trgovine Hofer, ste prišli na pravo mesto.

Hofer

Hofer že 14 let ponuja na slovenskem trgu izdelke z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo. Spada v poslovno skupino ALDI, ki se po svetu razširja zelo uspešno že vrsto let, o čemer priča tudi dejstvo, da je v Sloveniji že več kot 80 poslovalnic in 1500 zaposlenih, v svetovnem merilu pa kar 120.000. Eden izmed razlogov za uspešnost je zagotovo enoten sistem prodajaln in pa decentraliziran poslovni model, ki omogoča hitro prilagajanje. Hoferjeva ponudba je izjemno široka (več kot 1200 proizvodov) zajema ogromno živil, izdelki pa so lahko tudi bolj sezonski – redno menjajo glede na potrebe letnega časa. Ponudba je zelo dinamična in se spreminja na tedenski ravni, poleg živil ponujajo tudi artikle, kot so: potovalni kovčki, zamrzovalna omara, žar na oglje, hladilna torba, komarniki ali športna oprema.

Ponudba in akcija

Zaradi zelo široke ponudbe imajo tudi zelo dinamične popuste in akcije, ki se spreminjajo tedensko. Tako vsak teden izdajo nov katalog oziroma letak, kjer so navedeni izdelki v redni in posebni akciji. V poletnih mesecih so to oprema za vodne športe, sezonsko sadje, komarniki, itd. Hofer kataloge, akcije in ponudbe lahko najdete na njihovi spletni strani: hofer.si Tam najdete tudi tedenske akcije, ki pa so časovno omejene, zato je dobro biti pozoren, ko se vrti TV reklama. Hoferjevi izdelki so večkrat dobili oznako odličnosti, zato ne preseneča, da njegova priljubljenost med potrošniki raste že nekaj let zapored. Popusti se gibljejo vse od 10% pa do 60%. Hoferjev letak lahko najdete pri vhodu v vsako poslovalnico.

Hofer tržnica

Hoferjeva posebnost je tako imenovana Hofer tržnica, kjer ponujajo izključno lokalno pridelane (slovenske) izdelke – sveže sadje in zelenjavo po dostopni ceni. Na Hofer tržnici so vsak dan na voljo sveži lokalno pridelani izdelki v široki ponudbi, ki pa jih sam Hofer ne skladišči, ampak jih vsak dan posebej dostavi na tržnico in odprodaja, kar zagotavlja posebno svežino. Poleg tega zagotavljajo redna neodvisna, interna testiranja, da se prepričajo, so njihovi izdelki neoporečni.

Najboljši katalogi in letaki Hofer na spletu
Ponujamo vam informacije o skoraj vseh Hofer akcijah in razprodajah po Sloveniji. Tudi, če so skrite v katalogu, na internetu ali v fizični obliki, jih lahko poiščete na naši spletni strani.

Odkrijte največje Hofer razprodaje
Veliko ljudi želi prihraniti denar pri svojem nakupu v trgovini Hofer. Ponujamo vam vse informacije o trgovini Hofer, tako da lahko dosežete najboljše cene in prihranite denar. Raziščite najnovejše kataloge in letake in preverite, kako lahko pri nakupu super produktov prihranite svoj denar. Zapomnite si, da je varčevanje osnova za uspeh!

Investirajte svoj čas!
Pravilna miselnost je osnova pri varčevanju. Mogoče lahko trenutno prihranite le nekaj denarja, vendar vsaka malenkost šteje, in varčevanje z nakupi produktov v akciji v trgovini Hofer je odličen način, da svoj denar kar najbolje izkoristite. Vse kar potrebujete, da prihranite, je pametno nakupovanje in malo raziskovanja, preden se odpravite v trgovino Hofer. Mogoče vam vzame nekaj več časa, vendar vam naši katalogi lahko pomagajo prihraniti kar nekaj denarja!

Na tej strani boste našli 4 trenutne kataloge Hofer, ki veljajo do 27.09.2020. V letakih boste našli posebne ponudbe in popuste, predvsem na izdelke v kategoriji Živila, in sicer: brez, bio, med, nas, smetana, olje, file, sol, jajca, hlače, ki jih lahko kupite v 83 trgovinah v Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Krško, itd. Če vas zanimajo popusti, promocije in posebne ponudbe v drugih trgovinah, glejte ponudbe enega od drugih 62 trgovcev, katerih akcije so na voljo na Moj Letak. Lahko tudi brskate po arhivu Hofer za ogled 117 katalogov, ki pa niso več veljavni.

Trgovine Hofer
Najbolj popularni katalogi

Izdelki

Trgovine