Hofer - katalogi in najnovejše akcije


Če po spletu iščite aktualne kataloge trgovine Hofer, ste prišli na pravo mesto. Ponujamo vam aktualne kataloge trgovine Hofer, s katerimi boste poskrbeli, da boste pri svojem nakupu privarčevali. Če želite prihraniti nekaj denarja z nakupom produktov iz katalogov ali letakov trgovine Hofer, ste prišli na pravo mesto.

Aktualni katalogi

Najbližje
spinner

 Letaki morda ne veljajo v vseh trgovinah.

 

Hofer

Hofer že 14 let ponuja na slovenskem trgu izdelke z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo. Spada v poslovno skupino ALDI, ki se po svetu razširja zelo uspešno že vrsto let, o čemer priča tudi dejstvo, da je v Sloveniji že več kot 80 poslovalnic in 1500 zaposlenih, v svetovnem merilu pa kar 120.000. Eden izmed razlogov za uspešnost je zagotovo enoten sistem prodajaln in pa decentraliziran poslovni model, ki omogoča hitro prilagajanje. Hoferjeva ponudba je izjemno široka (več kot 1200 proizvodov) zajema ogromno živil, izdelki pa so lahko tudi bolj sezonski – redno menjajo glede na potrebe letnega časa. Ponudba je zelo dinamična in se spreminja na tedenski ravni, poleg živil ponujajo tudi artikle, kot so: potovalni kovčki, zamrzovalna omara, žar na oglje, hladilna torba, komarniki ali športna oprema.

Ponudba in akcija

Zaradi zelo široke ponudbe imajo tudi zelo dinamične popuste in akcije, ki se spreminjajo tedensko. Tako vsak teden izdajo nov katalog oziroma letak, kjer so navedeni izdelki v redni in posebni akciji. V poletnih mesecih so to oprema za vodne športe, sezonsko sadje, komarniki, itd. Hofer kataloge, akcije in ponudbe lahko najdete na njihovi spletni strani: https://www.hofer.si Tam najdete tudi tedenske akcije, ki pa so časovno omejene, zato je dobro biti pozoren, ko se vrti TV reklama. Hoferjevi izdelki so večkrat dobili oznako odličnosti, zato ne preseneča, da njegova priljubljenost med potrošniki raste že nekaj let zapored. Popusti se gibljejo vse od 10% pa do 60%. Hoferjev letak lahko najdete pri vhodu v vsako poslovalnico.

Hofer tržnica

Hoferjeva posebnost je tako imenovana Hofer tržnica, kjer ponujajo izključno lokalno pridelane (slovenske) izdelke – sveže sadje in zelenjavo po dostopni ceni. Na Hofer tržnici so vsak dan na voljo sveži lokalno pridelani izdelki v široki ponudbi, ki pa jih sam Hofer ne skladišči, ampak jih vsak dan posebej dostavi na tržnico in odprodaja, kar zagotavlja posebno svežino. Poleg tega zagotavljajo redna neodvisna, interna testiranja, da se prepričajo, so njihovi izdelki neoporečni.

Izdelki v katalogih trgovine Hofer

Zadnji katalogi

Trgovine - živila