E.Leclerc - katalogi, trgovine in odpiralni čas

Katalogi E.Leclerc

Kje najti trgovine

Preberite več

O E.Leclerc

Edouard Leclerc je svojo prvo prodajalno odprl v Franciji leta 1949. Trgovina je merila le 16 kvadratnih metrov. 23 let kasneje je imel 260 trgovskih centrov po Franciji. Ponudbi živil in tekstila se je pridružila prodaja goriva in kmalu prodaja nakita pod lastno znamko Le Manège à bijoux. Prvo trgovino izven francoskih meja so na severu Španije odprli leta 1982. Sledilo je odprtje centrov na Portugalskem, v Andori, na Poljskem in v Sloveniji, kjer je E. Leclerc prisoten od leta 2000.

Prvi hipermarket se je odprl v Ljubljani na Rudniku skupaj z zlatarno Le Manège à bijoux in trgovino za zdravje in telesno nego Leposana, sledilo pa je odprtje hipermarketa v Mariboru.

Danes je E. Leclerc s svojo široko in ugodno ponudbo ter izdelki lokalnega izvora eden izmed vodilnih trgovcev na slovenskem trgu.

Poleg svojih lastnih znamk, rednih nagradnih iger in katalogov z akcijskimi izdelki, lahko na spletni strani https://www.e-leclerc.si opravite spletni nakup narezkov, peciva in sadja za posebne priložnosti ali za dneve, ko preprosto nimate časa za kuho. Željene izdelke naročite preko spleta in jih prevzamete v trgovini.

E. Leclerc se zavezuje pri ohranjanju čistega okolja saj nudi le vrečke za večkratno uporabo, ima zbiralnike za stare baterije in akumulatorje in sprejema odslužene električne aparate in opremo.

Podjetje se ponaša z mnogimi storitvami, da bo vaše nakupovanje enostavnejše in naš planet bolj čist.

Zakaj kupci radi nakupujejo v E.Leclerc:

Aktualno ponudbo po najboljših cenah lahko preverite v katalogih ali letakih v elektronski ali fizični obliki. V vsakem katalogu posebno mesto zasedajo bela tehnika, igrače, tekstilni in tehnološki izdelki.

Lokacije in obratovalni časi

E. Leclerc lahko obiščete na dveh lokacijah: v Ljubljani na Rudniku in v Mariboru na Tržaški cesti. Kontaktne podatke in delovni čas lahko najdete na tej povezavi.

Zadnji katalogi
Trgovine - živila