Mercator - katalogi, trgovine in odpiralni čas

Katalogi Mercator

Kje najti trgovine

Preberite več

O Mercatorju

Skupina Mercator je ena največjih gospodarskih skupin v Sloveniji, njen uspeh pa sega tudi izven slovenskih meja po celotni regiji Jugovzhodne Evrope.

Ustanovitelj družbe sega v leto 1949, ko je pod imenom »Živila Ljubljana« 36 zaposlenih prodajalo 40 vrst proizvodov.
Danes je Mercator največji zaposlovalec v Sloveniji, saj nudi zaposlitev kar 20.000 ljudem, podjetje pa se je spremenilo v simbol slovenske trgovine. Letos je podjetje praznovalo svojo 70. obletnico. Ena izmed primarnih odgovornosti je skrb za potrošnika in okolje, zato nudijo vrhunski nivo ponudbe in storitev ter skrbijo za varnost proizvodov in cenovno konkurenčnost. Skrb za okolje se kaže v dejstvu, da je Mercator edino slovensko podjetje s certifikatom ISO 14001 že od leta 2009. Certifikat dokazuje izpolnjevanje okoljske zakonodaje, preprečevanje onesnaževanja in izboljševanja odnosa do okolja. Zavedajo se pomembnosti lokalnih in domačih proizvodov, ki jih na policah ne manjka.

Na spletni strani https://www.mercator.si lahko spremljate novosti in akcije, prelistate aktualne letake in kataloge, preverite izdelke s popusti, sodelujete v nagradnih igrah ali pa preverite ugodnosti, ki jih prinaša kartica Pika. Preverite bogato izbiro tehnike, izkoristite sezonska znižanja in posebne ugodnosti na potovalne kovčke, merilce krvnega tlaka, bazene
V spletni trgovini izberite svojega kuhinjskega pomočnika znamke KitchenAid. Izbira je neskončna, nakup pa iz domačega naslonjača ugoden in hiter. Brezplačna dostava za nakupe živil nad 40 EUR in za nakupe tehnike nad 200 EUR. Izdelke vam dostavijo do vrat, tudi do najvišjega nadstropja.

Zakaj kupci radi nakupujejo v Mercatorju

Lokacije in obratovalni časi

Mercator trgovine lahko najdete skoraj v vsakem slovenskem mestu. Kontaktne podatke in delovni čas lahko najdete na tej povezavi.

Vrsta trgovine
Zadnji katalogi
Trgovine - živila