Tuš - katalogi, trgovine in odpiralni čas

Katalogi Tuš

Kje najti trgovine

Preberite več

O Tušu

Slovenski kupci trgovca Tuš poznajo kot ponudnika najboljših svežih izdelkov ter proizvajalca zdrave slovenske hrane. Inovativno podjetje se poleg prodajnih aktivnosti ukvarja tudi z nudenjem doživetji v industriji zabave (Planet Tuš).
Podjetje pri svojem delovanju spoštuje slovenske proizvode, svežino ter kakovost in vrednote kot so odgovornost, sodelovanje, spoštovanje in učinkovitost.

Začetki Tuša segajo v leto 1989, ko se je odprla prva prodajalna v Slovenskih Konjicah. Podjetje se je začelo širiti in postalo največji trgovec v SV Sloveniji.
Leta 2007 je podjetje prodrlo na Balkanski trg – odprle so se tri poslovalnice v BiH in 2 objekta v Makedoniji, leta 2014 pa je Tuš postal največji slovenski trgovec v svoji panogi. Leta 2018 je podjetje odprlo svojo 100. trgovino, intenzivno pa vlagajo v inovativnost in razvoj ter izboljšujejo nakupovalno izkušnjo ter prenavljajo poslovalnice, ki so moderne in privlačne za nakupovalce.

Pri Tušu se trudijo, da bi bilo čim več izdelkov na policah slovenskega izvora. Taki izdelki presegajo 70% s čimer Tuš izkazuje podporo slovenskim pridelovalcem in kmetom.
Družbeno odgovornost okolju podjetje kaže z ločenim zbiranjem odpadne električne opreme, baterij, bioloških odpadkov, za recikliranje izdelkov pa so dobili priznan certifikat »Certificate reousorces saved«.
Z dobrodelno akcijo Pričarajmo nasmeh so na letovanje peljali že več kot 7100 otrok iz socialno ogroženih družin.

Na spletni strani  https://www.tus.si lahko spremljate novosti in akcije, prelistate aktualne letake in kataloge, preverite izdelke s popusti, sodelujete v nagradnih igrah ali pa preverite ugodnosti, ki jih prinaša članstvo v Tuš klubu. S tuš kartico lahko privarčujete do -50% na kuhinjsko posodo vrhunske znamke Delimano.
V spletni trgovini lahko naročite prigrizek, narezek ali obrok in ga prevzamete v vaši najbližji poslovalnici.

Zakaj kupci radi nakupujejo v Tušu

Lokacije in obratovalni časi

Tuš markete in supermarkete lahko najdete skoraj v vsakem slovenskem mestu. Kontaktne podatke in delovni čas lahko najdete na tej povezavi.

Vrsta trgovine
Zadnji katalogi
Trgovine - živila