Lidl katalog januar 2023 - stran 16 *

16 / 25

Lidl katalog - Ponudba izdelkov - rdeče vino, vino, olje. Stran 16.
16 / 25

Prelistajte Lidl katalog, ki je veljaven od - do -, in našli boste najnovejše ugodnosti. Na 24 straneh trenutno veljavnega Mojega letaka boste našli najboljše izdelke Živila kategorije. V tem Lidl katalogu boste našli popust na več kot 52 produktov, s čimer si lahko zagotovite najbolj ugoden nakup izdelkov! Če želite prihraniti pri naslednjem nakupu v Lidl, ne pozabite prelistati celotnega kataloga, od strani 1 do strani 24. Na trenutni strani najdete promocije na olje, rdeče vino, vino; vendar katalog Lidl ponuja številne druge popuste na blago, kot je rdeče vino, vino. Če želite nakupovati pametno, in pri vašem naslednjem obisku trgovine Lidl prihraniti, ne zamudite najnovejšega kataloga, kjer boste našli neverjetne cene in popuste. Da ne zamudite odličnih promocij, ki jih ponujajo vaši najljubši trgovci, se dnevno vračajte na Moj Letak.

* Velja v sledečih trgovinah Lidl

Pokaži več

Izdelki v tem katalogu

 
 
CHIANTI ato CORTE ALLE MURA T-BONE & MIRA priporoča Chianti DOCG suho rdeče vino iz Italije 16 0,751 NASVETI 2.9⁹⁹ 99 1,5 kg T-bone zrezka 50 g maslo • 24 ml olivnega olja • Solni cvet 11=3.99 Poper Vejica svežega timijana Vejica rožmarina Česen 1:30 h ନବଦ T-BONE S PEČENIM KROMPIRJEM • 2 krompirja Sol PEČEN KROMPIR . Muškatni orešček Olivno olje • Kisla smetana . CONDE NOBLE Vino tinto . 2020 ● Peteršilj Limeta Tinto Tempranillo suho rdeče vino iz Španije 0,751 1.9⁹⁹ 11=2.65 Meso na hitro splaknemo in osušimo. Pomembno je, da ga ne damo iz hladilnika takoj na žar, ampak pustimo, da se temperira na sobni temperaturi. Medtem operemo in osušimo krompir, ga solimo in začinimo z muškatnim oreščkom. Pokapamo ga z malo olivnega olja, zavijemo v alufolijo in večkrat prebodemo z vilicami. Pečemo približno 45 minut. Zrezek položimo na žar in ga pečemo 3 minute na vsaki strani. Vzamemo ponev, raztopimo maslo in nanj položimo zapečen zrezek. Začinimo s timijanom, česnom in rožmarinom. Na koncu po okusu posolimo in popramo. Ko je krompir pečen, ga prerežemo in dodamo žlico kisle smetane. Posolimo, popramo, na vrh nastrgamo lupinico limete in dodamo par listov svežega peteršilja. Pri izbiri mesa smo pozorni, da ima dovolj maščobe, ki naj bo enakomerno razporejena. Idealna temperatura mesa ob kosti je od 52 do 54 stopinj. Ko je meso pečeno, ga pustimo nekaj minut počivati na toplem, nato ga postrežemo. Najboljši okus bomo dobili, če ga pečemo na žaru na oglje. Meso vedno solimo in popramo na koncu. V nasprotnem primeru se lahko poper zažge in pogreni, sol pa meso izsuši. BORDEAUX liation Bureau C 2018 VIN DE BORDEAUX Bordeaux suho rdeče vino iz Francije Minister za zdravje opozarja: „Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!" 0,751 2.⁹⁹ 99 11=3.99 Poskenirajte QR kodo in si oglejte video, v katerem vam bosta Darko in Miha pripravila viteški steak.

Drugi katalogi Lidl

Zadnji katalogi