Prelistajte Lidl katalog, ki je veljaven od - do -, in našli boste najnovejše ugodnosti. Na 24 straneh trenutno veljavnega Mojega letaka boste našli najboljše izdelke Živila kategorije. V tem Lidl katalogu boste našli popust na več kot 52 produktov, s čimer si lahko zagotovite najbolj ugoden nakup izdelkov! Če želite prihraniti pri naslednjem nakupu v Lidl, ne pozabite prelistati celotnega kataloga, od strani 1 do strani 24. Na trenutni strani najdete promocije na olje, rdeče vino, vino; vendar katalog Lidl ponuja številne druge popuste na blago, kot je rdeče vino, vino. Če želite nakupovati pametno, in pri vašem naslednjem obisku trgovine Lidl prihraniti, ne zamudite najnovejšega kataloga, kjer boste našli neverjetne cene in popuste. Da ne zamudite odličnih promocij, ki jih ponujajo vaši najljubši trgovci, se dnevno vračajte na Moj Letak.
CHIANTI
ato
CORTE ALLE MURA
T-BONE
&
MIRA
priporoča
Chianti DOCG
suho rdeče vino
iz Italije
16
0,751
NASVETI
2.9⁹⁹
99
1,5 kg T-bone zrezka
50 g maslo
• 24 ml olivnega olja
• Solni cvet
11=3.99
Poper
Vejica svežega timijana
Vejica rožmarina
Česen
1:30 h ନବଦ
T-BONE S PEČENIM KROMPIRJEM
• 2 krompirja
Sol
PEČEN KROMPIR
.
Muškatni orešček
Olivno olje
• Kisla smetana
.
CONDE
NOBLE
Vino tinto
.
2020
●
Peteršilj
Limeta
Tinto
Tempranillo
suho rdeče vino
iz Španije
0,751
1.9⁹⁹
11=2.65
Meso na hitro splaknemo in osušimo. Pomembno je, da ga ne damo iz
hladilnika takoj na žar, ampak pustimo, da se temperira na sobni temperaturi.
Medtem operemo in osušimo krompir, ga solimo in začinimo z muškatnim
oreščkom. Pokapamo ga z malo olivnega olja, zavijemo v alufolijo in
večkrat prebodemo z vilicami. Pečemo približno 45 minut. Zrezek položimo
na žar in ga pečemo 3 minute na vsaki strani. Vzamemo ponev, raztopimo
maslo in nanj položimo zapečen zrezek. Začinimo s timijanom, česnom in
rožmarinom. Na koncu po okusu posolimo in popramo. Ko je krompir pečen,
ga prerežemo in dodamo žlico kisle smetane. Posolimo, popramo, na vrh
nastrgamo lupinico limete in dodamo par listov svežega peteršilja.
Pri izbiri mesa smo pozorni, da ima dovolj maščobe, ki naj bo enakomerno
razporejena. Idealna temperatura mesa ob kosti je od 52 do 54 stopinj.
Ko je meso pečeno, ga pustimo nekaj minut počivati na toplem, nato ga
postrežemo. Najboljši okus bomo dobili, če ga pečemo na žaru na oglje.
Meso vedno solimo in popramo na koncu. V nasprotnem primeru se lahko
poper zažge in pogreni, sol pa meso izsuši.
BORDEAUX
liation Bureau C
2018
VIN DE BORDEAUX
Bordeaux
suho rdeče vino
iz Francije
Minister za zdravje opozarja: „Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!"
0,751
2.⁹⁹
99
11=3.99
Poskenirajte QR kodo
in si oglejte video, v
katerem vam bosta
Darko in Miha pripravila
viteški steak.