Sonček - trgovine in odpiralni čas

Kje najti trgovine

Preberite več

Sonček

Turiatična agencija Sonček je ena največjih slovenskih turističnih agencij s sedežem v Mariboru in več kot 15-letno tradicijo. Svoje poslovalnice ima po celi Sloveniji: Ljubljana, Maribor, Maribor Europark, Celje, Slovenj Gradec, Koper, Kranj, Ptuj, Novo mesto, Murska Sobota, Velenje, Nova Gorica, Ajdovščina, Domžale. Agencija je tudi član Združenja turističnih agencij Slovenije (turistična zveza) ter mednarodne turistične skupine TUI. 

Agencija ima več kot 15 poslovalnic, klicni center ter 2 avio centra, kjer vam bodo svetovalci z veseljem priskočili na pomoč.

Prav ta Sonček ponuja široko paleto turističnih storitev s preverjeno tradicijo: last minute potovanja, terme, izleti, najbolj priljubljeni apartmaji doma in po svetu, organizirana potovanja s slovensko govorečimi vodiči, 24/7 pomoč strankam in še mnogo več.

Ena izmed zelo privlačnih možnosti, ki jih ponuja Sonček, so turistični boni. Ti so odlično darilo za vsakogar, pa naj bodo to mladoporočenci, otroci pri prvem obhajilu ali starši, ki si želijo oddiha.

Za več informacij, pomoč in kontakt ter posebne ugodnosti in popuste obiščite njihovo spletno stran https://www.sonchek.com.

Zakaj uporabniki zaupajo Sončku

Lokacije in delovni čas

Sonček ima v Sloveniji več kot 15 poslovalnic ter klicni center. Med delovnimi dnevi jih laho v poslovalnicah obiščete med 9.00 in 17.00 uro, ob sobotah pa med 9.00 in 12.00 uro. Seznam poslovalnic si lahko ogledate tukaj.

Zadnji katalogi
Trgovine - drugo