Kompas - trgovine in odpiralni čas

Kje najti trgovine

Preberite več

Kompas

Kompas je lahko orientacijska naprava, je pa tudi zelo znana turistična agencija na slovenskih tleh z dolgo tradicijo več kot 60 let. V tem času se je podjetje vzpostavilo kot eden največjih potovalnih podjetij v Evropi, še posebej izrazita pa je njegova prisotnost ob Jadranu.

Sami začetki segajo v Jugoslavijo in takratno turistično agencijo Putnik, ki si je že takrat lastila več plovil, smučarskih centrov in restavracij.

Danes ponuja široko paleto potovalnih storitev, s katero pokriva celotni evropski trg in ima sedež v Sloveniji, urade pa po vsej Evropi. V Sloveniji ga najdemo v mestih, kot so: Ljubljana, Kranj, Celje, Postojna, Maribor in drugih.

Danes je Kompas podjetje, ki si lasti še 20 ostalih podjetij po celi Evropi in skupno zbere več kot 150 milijonov evrov letnega prometa. Pohvali se lahko tako z zadovoljnimi strankami kot zadovoljnimi zaposlenimi.

Njihova glavna misija je organizacija in široka ponudba vrhunskih turističnih storitev, kot so enodnevni izleti, daljša potovanja, letalske karte, avto-najem in ostale. Njihova vizija je vztrajati na trdih temeljih profesionalizma in zadovoljnih kupcev. So specialisti za potovanja, kot tudi za druge dejavnosti, ki zajemajo oblikovanje, organizacijo dogodkov in srečanj, počitniške pakete, križarjenja, organizacijo kongresov, motivacijska potovanja in druge posebne dogodke.

Kompas je lastnik 3 lastnih blagovni znamk: My Way (a la carte), Kompas (kot osnovna znamka) in Kompas Meet (poslovni programi). Kompas ima v lasti hotel Kranjska Gora.

Kot ambiciozno podjetje z globalnimi težnjami je tudi član več mednarodnih skupin in organizacij, kot so Lufthansa City Center, IATA, MOA, IFTA in ICCA.

Za več informacij, pomoč in kontakt in posebne ponudbe obiščite njihovo spletno stran https://www.kompas.si.

Zakaj uporabniki zaupajo Kompasu

Lokacije in delovni čas

Kompas ima poslovalnice po celotnem območju Slovenije, njihov seznam in zemljevid si lahko ogledate tukaj. Poslovalnice obratujejo vsak delovnik med 10.00 in 17.00 uro, njihov klicni center pa vam je na voljo 24/7.

Zadnji katalogi
Trgovine - drugo