Relax - trgovine in odpiralni čas

Kje najti trgovine

Preberite več

Relax

Turistična agencija Relax je ena največjih slovenskih turističnih agencij, ustanovljena leta 1990. Že od samega začetka je podjetje veljalo za hitro rastoče in se je uvrščalo med t. i. GAZELE. Sprva so se osredotočali na prodajo storitev doma, a so se po uspešnih letih razširili v tujino. To se je zgodilo leta 2004 s preimenovanjem v RELAX KONCERN, ki ima več hčerinskih družb, ena izmed njih pa je tudi Relax Turizem, ki je leta 2012 postala delniška družba.

Svoje poslovalnice imajo po celi Sloveniji: Ljubljana, Maribor, Celje, Koper, Domžale, Dravograd, Jesenice, Kranj, Krško, Ljutomer.

Relax turizem je ponudnik raznih počitnic, osredotoča pa se predvsem na Jadran in Sredozemlje. V njihovi široki ponudbi najdemo: potovanja z avtobusom (avtobusni prevozi in izleti) in prenočišča. Njihova posebnost je, da so se specializirali za Jadran, zato na tem območju ponujajo visoko kakovost za dostopno ceno, o čemer priča tudi njihova tradicija. V zadnjih letih so se uveljavili kot največji organizator počitnic, saj na leto prepeljejo več kot 180 tisoč strank.

Za več informacij, pomoč in kontakt ter posebne ponudbe, obiščite njihovo spletno stran tukaj.

Zakaj uporabniki zaupajo Relaxu

Lokacije in delovni čas

Relax ima po Sloveniji več kot 15 poslovalnic, ki ob delovnikih obratujejo med 9.00 in 12.00 ter od 13.00 do 18.00 ure. Če želite najti poslovalnico, ki je vam najbližja, si lahko njihov seznam in zemljevid ogledate na njihovi spletni strani tukaj.

Zadnji katalogi
Trgovine - drugo