Petrol - katalogi, trgovine in odpiralni čas

Katalogi Petrol

Kje najti trgovine

Preberite več

Petrol

Petrol je leta 1947 ustanovljeno slovensko energetsko podjetje (Ljubljana), ki trguje s plinom, naftnimi derivati in ostalimi energenti. Ne samo, da je to največja slovenska energetska družba, je tudi največji slovenski uvoznik ter finančno najuspešnejše slovensko podjetje in ena največjih trgovskih družb pri nas. Trenutno ima vzpostavljenih več kot 300 bencinskih servisov po celi Sloveniji in več kot 4000 zaposlenih. Poleg tega ima svoje franšizne bencinske servise še na Hrvaškem, v Bosni, Črni Gori, Srbiji ter na Kosovu.

Ukvarja se tako s prodajo naftnih derivatov, kot s prodajo plina, trgovskega blaga, oskrbo z električno energijo ter okoljskimi in energetskimi sistemi. Petrol trgovina pa ponuja široko paleto izdelkov.

Osnovno dejavnost družbe zagotovo predstavlja trgovanje z naftnimi derivati, kar 80% prihodkov. Istočasno Petrol trguje z blagom za t.i. široko porabo in tudi s storitvami, ki predstavljajo naslednjih 20% prihodkov.

O njegovi kakovosti priča že sama dolgoletna tradicija, saj Petrol pokriva večino potreb po naftnih derivatih v Sloveniji, po rezultatih neodvisne ankete pa mu zaupa več kot 85% ljudi.

Za več informacij, pomoč in kontakt ter program zvestobe obiščite njihovo spletno stran https://www.petrol.si, kjer imate na voljo informacije, kot so: cena kurilnega olja, gume in pnevmatike, kartica zvestobe in klub, elektrika cenik, izdelki iqos, fiskars in drugo.

Zakaj uporabniki zaupajo Petrolu

Lokacije in delovni čas

Petrol ima več kot 300 bencinskih servisov po Sloveniji, od tega so večji odprti 24/7, manjši pa med 7.00 in 21.00 uro. Petrolova prodajna mesta si lahko ogledate tukaj.

Zadnji katalogi
Trgovine - drugo