Rutar - trgovine in odpiralni čas

Kje najti trgovine

Preberite več

O Rutarju

Rutar Group s svojimi 17 centri v Avstriji, Sloveniji in Italiji, spada med vodilna podjetja v srednji in vzhodni Evropi. Pod svojim okriljem ima tudi znamko DIPO, ki se nahaja v vsakem večjem slovenskem mestu. Rutar in Dipo sta postala sinonim za kvalitetno pohištvo, široko izbiro in strokovno svetovanje.

Zgodovina

Zgodba se je začela leta 1961, ko je bilo ustanovljeno podjetje Rutar v Dobrli vasi v Avstriji, od koder se je širilo v sosednjo Italijo in Slovenijo. Od leta 2001 naprej, je Rutar družbenik največjega pohištvenega združenja na svetu, VME Union Gmbh. Celotno združenje šteje okoli 230 družbenikov z več kot 600 pohištvenimi centri.

Rutar vlaga denar in znanje v svoje zaposlene, katerim omogoča dodatna usposabljanja ter treninge za razvoj osebnosti s trenerji in mentorji. Poleg tega organizira šolanja, da so svatovalke in svetovalci vedno na tekočem z najnovejšimi izdelki in trendi. 
Na ogromnih razstavnih površinah trgovin Rutar, lahko najdete kvalitetno in vrhunsko opremo priznanih mednarodnih znamk za vaš dom in strokovno svetovanje sodelavk in sodelavcev, ki vam pomagajo do prave izbire.

Na spletni strani Rutar https://rutar.com lahko prelistate reklamni letak, katalog ali preverite aktualno ponudbo izdelkov s popusti. Posebno široka je ponudba kvalitetnih sedežnih garnitur, spalnic in postelj, pisalnih miz, jedilnih miz ter mladinskega programa. Izbirate lahko tudi med komodami, predsobami, pisarniškim pohištvom ter dodatki za dom in vrt.

Zakaj kupci radi nakupujejo v Rutarju:

Lokacije in obratovalni časi

Rutar nakupovalni centri se nahajajo v Ljubljani in Mariboru z odpiralnim časom od ponedeljka do sobote od 9.00 – 20.00. Več informacij glede lokacij in kontaktih številk lahko preverite na tej povezavi.

Zadnji katalogi
Trgovine - pohištvo