Mömax - trgovine in odpiralni čas

Kje najti trgovine

Preberite več

Mömax

Mömax je relativno mlado in inovativno podjetje na področju opremljanja, ustanovljeno leta 2002 v Avstriji. Temelji na novem tipu pohištvene trgovine, s svojim inovativnim pristopom pa je očaral kupce po celi Evropi, zato se je iz rodne Avstrije razširilo še v Nemčijo, Madžarsko, Slovenijo in Bolgarijo. Skupno obratuje že z več kot 60 poslovnimi enotami in ima v načrtu nove širitve.

Glavni princip Mömaxa je nudenje cenovno ugodnih in privlačnih bivanjskih rešitev, istočasno pa predstavlja še vzorčne primere malih stanovanj po nizkih cenah. Moderni časi terjajo moderne rešitve in Mömax se tega dobro zaveda. Svojim strankam nudi moderne, personalizirane rešitve, ki opremljanje hiše ali stanovanja naredijo lažje in prijetnejše. Dobra stvar podjetja je tudi spletna trgovina, ki ponuja vse, kar sodobni kupec pričakuje.

Marsikdo si ne želi uniformiranega opremljanja stanovanja, ampak želi v svoj dom vnesti svežino. In točno v to verjame Mömax.

Njihova filozofija se osredotoča na želje in potrebe kupca, zato prisegajo na svetovanje na visokem nivoju ter personaliziran pristop. V Mömaxovi ponudbi lahko najdete široko paleto artiklov: poceni kuhinje, postelje, svetila, zavese, vrtno pohištvo, sedežne garniture, ležalniki, stoli.

Trenutno ima po Sloveniji 5 aktivnih poslovalnic, in sicer v naslednjih krajih: Kranj, Ljubljana (Rudnik), Maribor, Velenje, Vrtojba.

Za več informacij, pomoč, kontakt in storitve obiščite njihovo spletno stran https://www.moemax.si.

Zakaj uporabniki zaupajo Mömaxu

Lokacije in delovni čas

Mömax ima 60 poslovalnic v Evropi in 5 v Sloveniji. Obratujejo 6 dni na teden od 10.00 – 19.00 ure od ponedeljka do petka ter od 9.00 – 20.00 ure ob sobotah. Seznam poslovalnic si lahko ogledate tukaj.

Zadnji katalogi
Trgovine - pohištvo