Dipo - katalogi, trgovine in odpiralni čas

Katalogi Dipo

Kje najti trgovine

Preberite več

O DIPOju

Dipo je blagovna znamka podjetja Rutar Group, ki je s svojimi 17 centri v Avstriji, Sloveniji in Italiji, eden izmed vodilnih podjetij v srednji in vzhodni Evropi. Dipo nakupovalni center se je razširil po vsej Sloveniji zaradi svoje kvalitetne in ugodne ponudbe pohištva in pripomočkov za dom.

Zgodba se je začela leta 1961, ko je bilo ustanovljeno podjetje Rutar v Dobrli vasi v Avstriji, od koder se je širilo v sosednjo Italijo in Slovenijo. Od leta 2001 naprej, je Rutar družbenik največjega pohištvenega združenja na svetu, VME Union Gmbh. Celotno združenje šteje okoli 230 družbenikov z več kot 600 pohištvenimi centri.

Pri Rutarju in Dipoju vlagajo denar in znanje v svoje zaposlene, katerim omogočajo dodatna usposabljanja ter treninge za razvoj osebnosti s trenerji in mentorji. Poleg tega organizirajo šolanja, da so svatovalke in svetovalci vedno na tekočem z najnovejšimi izdelki in trendi. 
V osmih trgovinskih centrih Dipo lahko najdete kvalitetno in vrhunsko opremo priznanih mednarodnih znamk za vaš dom in strokovno svetovanje sodelavk in sodelavcev, ki vam olajšajo izbiro.

Na spletni strani Dipo https://dipo.si lahko prelistate reklamni letak, katalog ali preverite aktualno ponudbo izdelkov s popusti. Posebno široka je ponudba kvalitetnih sedežnih garnitur, spalnic in postelj, pisalnih miz, jedilnih miz ter mladinskega programa. Za aktualne novosti se lahko naročite na prejemanje novic ali sledite podjetju na družbenih omrežjih.


Zakaj kupci radi nakupujejo v Rutarju:

Lokacije in obratovalni časi

Trgovine Dipo se nahajajo v osmih slovenskih mestih (Ljubljana, Maribor, Kranj, Koper, Celje, Nova Gorica, Murska Sobota in Dravograd)  z odpiralnim časom od ponedeljka do sobote od 9.00 – 20.00. Več informacij glede lokacij in kontaktih številk lahko preverite na tej povezavi.

Zadnji katalogi
Trgovine - pohištvo