JYSK - katalogi, trgovine in odpiralni čas

Katalogi JYSK

Kje najti trgovine

Preberite več

O JYSKu

Ustanovitelj danskega podjetja JYSK, Lars Larsen, je prvo trgovino odprl leta 1979. Takrat ni niti slutil kako hitro bo rasel njegov posel. Po odprtju trgovin po vsej Danski, se je leta 1984 odprla prva trgovina v Nemčiji. Od tu se je posel razširil po Evropi in širše po svetu: danes ima JYSK kar 2.800 trgovin, med drugim v Kanadi, Vietnamu in na Tajskem.  Danska kraljeva družina je ustanovitelja Larsa Larsena odlikovala s križem reda konjenice zaradi njegovega prispevka k danskemu gospodarstvu. Podjetje odlikujejo vrline kot so skromnost, natančnost in poštenost.  
Na spletni strani JYSK https://jysk.si lahko prelistate reklamni letak, katalog, poiščete izdelke s popusti ali pa najdete vam najbližjo trgovino. V posebnem katalogu z novo kolekcijo lahko najdete navdih za prenovo ali poživitev vašega doma. Ker je JYSK specialist za ležišča, vam bodo v vodiču po ležiščih pomagali izbrati pravega za vas. Za določene modele nudijo kar 25 let garancije.
V spletni trgovini boste našli vse za posamezen prostor vašega doma, od postelj, omar, do prevlek za stole in dekorativnih izdelkov. V posebnem blogu lahko najdete koristne nasvete in rešitve za urejen dom z novimi kolekcijami ter najbolj trendovskimi in priljubljenimi izdelki. Včasih so potrebne le majhne spremembe, da vaš dom zažari v novi luči.

Zakaj kupci radi nakupujejo v JYSKu:

Lokacije in obratovalni časi

JYSK nakupovalne centre lahko najdete po vsej Sloveniji (Ljubljana – Šiška, BTC, Rudnik, Maribor, Kranj, Koper, Celje, Novo mesto, Murska Sobota, Velenje…) Več informacij glede naslovov in odpiralnih časov lahko preverite na tej povezavi.

Zadnji katalogi
Trgovine - pohištvo