Merkur - katalogi, trgovine in odpiralni čas

Katalogi Merkur

Kje najti trgovine

Preberite več

O Merkurju

Merkur je sodobno slovensko podjetje s kar 120-letno tradicijo, ki svoje poslovanje nadaljuje z upoštevanjem osnovnega načela, na katerem je bilo zgrajeno podjetje - »prima kvaliteta«, obenem pa si z novimi idejami utira pot v prihodnost.
Davnega leta 1896 je poslovnež Peter Majdič v Celju odprl trgovino z železnino in ji nadel ime rimskega boga Merkurja, zaščitnika trgovcev. Kmalu je odprl podružnico tudi v Kranju, po drugi svetovni vojni pa se je Merkur širil na Gorenjskem, dokler se v 70. letih niso odprle samopostrežne veleblagovnice z razširjeno ponudbo. Trgovinska mreža se je tako postopoma razširila po vsej Sloveniji. Danes je Merkur s 23 trgovinskimi centri vodilni slovenski trgovec za urejanje doma, delavnice in vrta. Poleg tega je družbeno odgovorno podjetje, ki s svojimi akcijami in sponzorstvi podpira otroške organizacije in slovenske športne prireditve.

Podjetje odlikuje strokovnost, kvaliteta in kompetentnost glede ponudbe in cen.
Na Merkurjevi spletni strani https://www.merkur.si lahko prelistate katalog, poiščete izdelke s popusti ali pa najdete vam najbližjo trgovino. Glede na vašo lokacijo lahko preverite zaloge v vam najbližjem trgovskem centru ali pa nakup opravite v bogato založeni spletni trgovini. Kot posebnost vam pri Merkurju nudijo brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu 30 dni od dneva nakupa.
Spletna stran je obogatena s koristnimi nasveti in Merkurjevimi vodiči za prenovo in urejanje doma, da bo ta naloga čimbolj prijetna in kreativna.

Zakaj kupci radi nakupujejo v Merkurju:

Lokacije in obratovalni časi

Merkurjeve nakupovalne centre lahko najdete po vsej Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Kranj, Koper, Celje, Novo mesto, Murska Sobota, Velenje…) Naslove in odpiralne čase lahko najdete na tej povezavi.

Zadnji katalogi
Trgovine - elektronika