Najbližje
spinner

 Letaki morda ne veljajo v vseh trgovinah.

Merkur - katalogi in akcije

 

Merkur

Merkur je eno najdlje obratujočih slovenskih podjetij, ki je tekom let svojo ponudbo razširil na več različnih kategorij. Medtem, ko se je Merkur na začetku bavil z železnino, se je kasneje njihova ponudba razširila še na opremo za dom ter gradnjo. Danes pa lahko v njihovi ponudbi najdemo tudi kategorije, kot so: vse za prosti čas, aparati, bela tehnika, vse za dom, vrt in okolico, gradnjo, ogrevanje in hlajenje, opremo za kopalnico ter delavnice. Ker je na sceni že več kot sto let, ga odlikuje strokovnost in kakovost izdelkov. Merkur odlikuje tudi dolgoletna družbena odgovornost, saj s svojimi številnimi akcijami in sponzoriranimi projekti podpira vrsto otroških organizacij ter športnih oz. kulturnih prireditev. Merkurjevi centri se danes razprostirajo po celi državi in jih najdemo v vseh večjih mestih, kot so Ljubljana, Maribor, Celje, Koper, Kranj, Velenje in Murska Sobota.

Popusti skozi vse leto

Vsake 3 mesece Merkur izda poseben katalog, ki si ga lahko ogledate na njihovi uradni spletni strani https://www.merkur.si. Spletna stran vsebuje tudi koristne nasvete in navodila za opremljanje doma. Trenutno lahko na njihovi strani najdete 6 Merkurjevih katalogov, v katerih poleg pestre ponudbe najdete tudi številne popuste in letake.

V poletnih mesecih pogosto pripravijo posebne akcije na sezonske artikle, kot so: klimatske naprave, žari in pribor, energenti, svetila, vrata, vrtni stroji, komarniki, tuš kabine, barve in premazi in pripomočki za sesanje.

Merkur redno ponuja več različnih akcij: Megavikend akcija, akcijska cena na Črni petek, Božič, poletni popusti, sicer pa so vsakodnevno na voljo artikli po akcijskih cenah. Sama kvaliteta ponudbe pa se odraža tudi v svetovno priznanih znamkah, ki jih Merkur ponuja: Samsung, Bosch, Philips, Gardena in druge.

Razprodaje

Merkur in ugodnost Moj Letak omogočata popuste na določene izbrane artikle, predvsem v kategorijah Elektronika in bela tehnika. Zaradi široke ponudbe popustov in številnih razprodaj, se lahko najde marsikaj za vsak žep. Vsekakor se splača sproti spremljati ponudbo in pametno investirati.

Izdelki v katalogih trgovine Merkur

Zadnji katalogi
Trgovine - elektronika