Big Bang - trgovine in odpiralni čas

Kje najti trgovine

Preberite več

O BigBangu

BigBang je največji slovenski ponudnik izdelkov s področja računalništva, bele tehnike ter avdio-video izdelkov. Začetki podjetja segajo v zgodnja devetdeseta leta z ustanovitvijo podjetja Bofex, predhodnika podjetja Big Bang d.o.o.
Danes ima Big Bang 18 trgovin po vsej Sloveniji in bogato založeno spletno trgovino, ki jo lahko obiščete na naslovu: https://www.bigbang.si.
BigBang je novodobno in okoljsko odgovorno podjetje, zato lahko v njihovih trgovinah ob nakupu novega izdelka, brezplačno oddate električne aparate ali opremo v zbiralnike ZEOS. Brez kakršne koli nakupne obveznosti pa lahko oddate manjšo elektronsko opremo in baterijske vložke, akumulatorje in ostalo opremo, ki vsebuje nevarne snovi in tako prispevate k ohranjanju čistega in varnega okolja.

V različnih kategorijah od računalništva, kamer, telefonov, igralnih konzol, gospodinjskih aparatov, glasbil in izdelkov za prosti čas, boste našli vse za urejen in moderen dom ter pripomočke za svoje hobije po najboljših cenah.

Na spletni strani lahko najdete kataloge z aktualno ponudbo in izdelki v akciji, pridobite kodo za popust ter preverite razpoložljivost izdelka, ki vas zanima.
Letaki in reklame vam razkrivajo najbolj vroče cene in najnovejše izdelke za popestritev vašega doma v katerih bo uživala vsa družina.

 

Zakaj kupci radi nakupujejo v BigBangu:

BigBang ima trgovine v vseh večjih slovenskih mestih: Ljubljana, Maribor, Koper, Kranj, Novo mesto, Murska Sobota… Seznam vseh trgovin si lahko ogledate na tej povezavi.
Delovni čas med od ponedeljka do petka je praviloma od 9:00 do 20:00, med vikendi pa je odvisen od posamezne prodajalne. Splošne informacije o izdelkih so vam na voljo na telefonski številki: 080 22 64.

Zadnji katalogi
Trgovine - elektronika