JYSK - katalogi in akcije


Če po spletu iščite aktualne kataloge trgovine JYSK, ste prišli na pravo mesto. Ponujamo vam aktualne kataloge trgovine JYSK, s katerimi boste poskrbeli, da boste pri svojem nakupu privarčevali. Če želite prihraniti nekaj denarja z nakupom produktov iz katalogov ali letakov trgovine JYSK, ste prišli na pravo mesto.

Jysk

JYSK je globalna trgovska veriga, ki ponuja visokokakovostno skandinavsko ponudbo za vse, ki si želijo opremiti stanovanje po svoji meri. V Jysk je na izbiro vse, kar pričakujete od moderne trgovine s pohištvom in opremo: stoli, zavese, postelje, omare, vzmetnice in druga moderna oprema. Podjetje je priljubljeno zaradi dobrega razmerja med ceno in kakovostjo, poleg tega pa na določene artikle ponujajo do 25 let garancije. Njihov katalog ( letak ) velja en mesec in ga najdete v vsaki poslovalnici, dostopen pa je tudi na njihovi spletni strani www.jysk.com. Tam je na voljo tudi interaktivna razpredelnica popustov in zemljevid najbližjih poslovalnic po Sloveniji. Glavna 'specialnost' Jysk so ležišča, zato imajo v tej kategoriji še posebno pestro izbiro ter popuste.

Popusti in akcija

Ponudbe iz Jysk katalogov veljajo načeloma 3 mesece in ponujajo številne akcije in popuste predvsem na artikle v kategoriji pohištva in opreme za dom. Popusti se gibljejo vse od 20% pa do 70%. Artikli, ki so pogosto v akciji, so: miza, pena, odeja, stol, omarica, vitrina ter vzglavnik. Jesenska akcija: Brezplačna dostava do 2. 9. ob spletnem nakupu v vrednosti 200 € ali več. Zaradi akcij je pametno redno spremljati njihovo spletno stran. Pri tem ne pozabite, da lahko unovčite kupon.

Črni petek: Jysk ima vsako leto velike popuste (do 80%) na črni petek (black Friday)

Click and Collect

Kar Jysk naredi še bolj kupcem prijazno podjetje je njihova opcija Click and collect. Preko njihove spletne strani lahko namreč rezervirate akcijski artikel po vaši izbiri, nato pa vas bodo v roku ene ure obvestili, da je izdelek že na voljo. Plačate lahko po prevzemu v trgovini. Sistem Click and Collect ima izjemne prednosti:

Najboljši katalogi in letaki JYSK na spletu
Ponujamo vam informacije o skoraj vseh JYSK akcijah in razprodajah po Sloveniji. Tudi, če so skrite v katalogu, na internetu ali v fizični obliki, jih lahko poiščete na naši spletni strani.

Odkrijte največje JYSK razprodaje
Veliko ljudi želi prihraniti denar pri svojem nakupu v trgovini JYSK. Ponujamo vam vse informacije o trgovini JYSK, tako da lahko dosežete najboljše cene in prihranite denar. Raziščite najnovejše kataloge in letake in preverite, kako lahko pri nakupu super produktov prihranite svoj denar. Zapomnite si, da je varčevanje osnova za uspeh!

Investirajte svoj čas!
Pravilna miselnost je osnova pri varčevanju. Mogoče lahko trenutno prihranite le nekaj denarja, vendar vsaka malenkost šteje, in varčevanje z nakupi produktov v akciji v trgovini JYSK je odličen način, da svoj denar kar najbolje izkoristite. Vse kar potrebujete, da prihranite, je pametno nakupovanje in malo raziskovanja, preden se odpravite v trgovino JYSK. Mogoče vam vzame nekaj več časa, vendar vam naši katalogi lahko pomagajo prihraniti kar nekaj denarja!

Na tej strani boste našli 3 trenutne kataloge JYSK, ki veljajo do 30.09.2020. V letakih boste našli posebne ponudbe in popuste, predvsem na izdelke v kategoriji Pohištvo, in sicer: gold, preproga, blazina, pena, odeja, košara, stol, omarica, vaza, miza, ki jih lahko kupite v 21 trgovinah v Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Krško, itd. Če vas zanimajo popusti, promocije in posebne ponudbe v drugih trgovinah, glejte ponudbe enega od drugih 62 trgovcev, katerih akcije so na voljo na Moj Letak. Lahko tudi brskate po arhivu JYSK za ogled 115 katalogov, ki pa niso več veljavni.

Trgovine JYSK
Najbolj popularni katalogi

Izdelki

Trgovine