JYSK - katalogi in najnovejše akcije


Če po spletu iščite aktualne kataloge trgovine JYSK, ste prišli na pravo mesto. Ponujamo vam aktualne kataloge trgovine JYSK, s katerimi boste poskrbeli, da boste pri svojem nakupu privarčevali. Če želite prihraniti nekaj denarja z nakupom produktov iz katalogov ali letakov trgovine JYSK, ste prišli na pravo mesto.

Aktualni katalogi

Najbližje
spinner

 Letaki morda ne veljajo v vseh trgovinah.

 

Jysk

JYSK je globalna trgovska veriga, ki ponuja visokokakovostno skandinavsko ponudbo za vse, ki si želijo opremiti stanovanje po svoji meri. V Jysk je na izbiro vse, kar pričakujete od moderne trgovine s pohištvom in opremo: stoli, zavese, postelje, omare, vzmetnice in druga moderna oprema. Podjetje je priljubljeno zaradi dobrega razmerja med ceno in kakovostjo, poleg tega pa na določene artikle ponujajo do 25 let garancije. Njihov katalog ( letak ) velja en mesec in ga najdete v vsaki poslovalnici, dostopen pa je tudi na njihovi spletni strani https://jysk.si. Tam je na voljo tudi interaktivna razpredelnica popustov in zemljevid najbližjih poslovalnic po Sloveniji. Glavna 'specialnost' Jysk so ležišča, zato imajo v tej kategoriji še posebno pestro izbiro ter popuste.

Popusti in akcija

Ponudbe iz Jysk katalogov veljajo načeloma 3 mesece in ponujajo številne akcije in popuste predvsem na artikle v kategoriji pohištva in opreme za dom. Popusti se gibljejo vse od 20% pa do 70%. Artikli, ki so pogosto v akciji, so: miza, pena, odeja, stol, omarica, vitrina ter vzglavnik. Jesenska akcija: Brezplačna dostava do 2. 9. ob spletnem nakupu v vrednosti 200 € ali več. Zaradi akcij je pametno redno spremljati njihovo spletno stran. Pri tem ne pozabite, da lahko unovčite kupon.

Črni petek: Jysk ima vsako leto velike popuste (do 80%) na črni petek (black Friday)

Click and Collect

Kar Jysk naredi še bolj kupcem prijazno podjetje je njihova opcija Click and collect. Preko njihove spletne strani lahko namreč rezervirate akcijski artikel po vaši izbiri, nato pa vas bodo v roku ene ure obvestili, da je izdelek že na voljo. Plačate lahko po prevzemu v trgovini. Sistem Click and Collect ima izjemne prednosti:

Izdelki v katalogih trgovine JYSK

Zadnji katalogi

Trgovine - pohištvo