Hervis - katalogi, trgovine in odpiralni čas

Katalogi Hervis

Kje najti trgovine

Preberite več

O Hervisu

Trgovine Hervis skušajo pri svojih strankah vzbuditi strast do športa in gibanja, pozitivni odnos do življenja in preživljanje prostega časa na prostem. Poleg športne opreme nudijo tudi bogat in moden tekstilni program ter izposojo športne opreme.

Hervis je mednarodno podjetje s 40-letno tradicijo, ki izhaja iz sosednje Avstrije in se je na slovenskem trgu pojavilo leta 1997, od takrat naprej pa je širil krog svojih kupcev, tako da je danes vodilna veriga trgovin s športno opremo ter oblačili za šport in prosti čas. Poleg Avstrije in Slovenije je prisoten tudi na Madžarskem, na Hrvaškem, na Češkem, v Romuniji ter v Nemčiji.

Hervis odlikujejo podkovani in strokovni prodajalci, ki kupcu pomagajo z nasveti ter vrhunska kvaliteta izdelkov mednarodnih proizvajalcev.

Športni navdušenci bodo tako lahko izbirali med opremo za tek in fitnes (izbirate lahko med vrhunskimi znamkami Salomon, Adidas, Nike ali Asics), modnimi električnimi prevoznimi sredstvi (kolesa, električna kolesa in skiroji), opremo za aktivnosti na prostem (pohodništvo, supanje, plezanje, smučanje) in bogato ponudbo zimske obutve in oblačil.

Na spletni strani https://www.hervis.si lahko najdete kataloge z aktualno ponudbo in izdelki v akciji, pridobite kodo za popust ter preverite razpoložljivost izdelka, ki vas zanima.
Letaki in reklame vam razkrivajo najbolj vroče cene in najnovejše izdelke za popoln izkoristek prostega časa.

Zakaj kupci radi nakupujejo v Hervisu:

Lokacije in obratovalni časi

Trgovine Hervis najdete v vseh večjih slovenskih mestih: Ljubljana, Maribor, Celje, Koper, Kranj… Seznam vseh trgovin si lahko ogledate na tej povezavi.
Delovni čas od ponedeljka do petka je praviloma od 9:00 do 21:00, med vikendi pa je odvisen od posamezne prodajalne. Splošne informacije o izdelkih so vam na voljo na telefonski številki: 080 87 97.

Zadnji katalogi
Trgovine - šport