Hervis - katalogi in najnovejše akcije


Če po spletu iščite aktualne kataloge trgovine Hervis, ste prišli na pravo mesto. Ponujamo vam aktualne kataloge trgovine Hervis, s katerimi boste poskrbeli, da boste pri svojem nakupu privarčevali. Če želite prihraniti nekaj denarja z nakupom produktov iz katalogov ali letakov trgovine Hervis, ste prišli na pravo mesto.

Aktualni katalogi

Najbližje
spinner

 Letaki morda ne veljajo v vseh trgovinah.

 

Hervis

Hervis je že več kot 3 desetletja uveljavljeno mednarodno podjetje, ki se ukvarja tako s športom kot modo. Zelo široka paleta ponudbe zajema razne športne in modne artikle, kot so: kolesa, skiro, smuči, kotalke, kopalke…Hervis se je v Sloveniji uveljavil kot ena vodilnih znamk za šoort in prosti čas. Poleg izjemne ponudbe tudi zaposlujejo strokovnjake na svojem področju, ki vam pomagajo pri izbiri tako v poslovalnicah kot preko spleta. Izbirate lahko med domačimi in tujimi znamkami (Adidas, Nike, Salomon…), v repertoarju pa poleg opreme in športnih oblačil najdete tudi razne športne naprave, kot so kolesa, električna kolesa ter skiroji. Ker gre za športno podjetje, je pogosta velika sezonska razprodaja, kar je dobro preveriti na njihovi spletni strani https://www.hervis.si. Tam lahko najdete tudi katalog oz. letak, ki se posodablja tedensko. V njem pa lahko najdete kupon, ki vam prinaša od 20% do 50% popust na izbrane artikle. Poleg izdelkov Hervis ponuja tudi storitve: servis smuči in koles ter napenjanje loparjev, pa tudi izposojo smučarskih desk in smuči.

Poletno znižanje

Ker so poleti aktualni vodni in gorski športi, Hervis takrat izda katalog s sezonskimi popusti na artikle, kot so kolesa, maske za potapljanje, plavutke, žoge, kopalke… Proti koncu poletja pa poteka še akcija na šolske potrebščine: šolske torbe, čevlje, oblačila. Popusti se gibljejo med 15% in 50%, odvisno od posameznega artikla. Sredi avgusta imajo popuste do 60% na SUPe (stand up paddle).

Zimsko znižanje

Pred začetkom zimske sezone dajo neverjetna znižanja na opremo za zimske športe, ko lahko po znižanih cenah (do 60%) kupimo deske za na sneg, smuči, smučarske kombinezone in palice ter tekaške smuči in palice, rokavice, kape in pancerje (zimski mega countdown).  Največjo izbiro artiklov ima Hervisov outlet, ki ga najdete v Ljubljani in Mariboru.

Zakaj v Hervis

Zadnji katalogi

Trgovine - šport