Hervis - katalogi in akcije


Če po spletu iščite aktualne kataloge trgovine Hervis, ste prišli na pravo mesto. Ponujamo vam aktualne kataloge trgovine Hervis, s katerimi boste poskrbeli, da boste pri svojem nakupu privarčevali. Če želite prihraniti nekaj denarja z nakupom produktov iz katalogov ali letakov trgovine Hervis, ste prišli na pravo mesto.

Hervis

Hervis je že več kot 3 desetletja uveljavljeno mednarodno podjetje, ki se ukvarja tako s športom kot modo. Zelo široka paleta ponudbe zajema razne športne in modne artikle, kot so: kolesa, skiro, smuči, kotalke, kopalke…Hervis se je v Sloveniji uveljavil kot ena vodilnih znamk za šoort in prosti čas. Poleg izjemne ponudbe tudi zaposlujejo strokovnjake na svojem področju, ki vam pomagajo pri izbiri tako v poslovalnicah kot preko spleta. Izbirate lahko med domačimi in tujimi znamkami (Adidas, Nike, Salomon…), v repertoarju pa poleg opreme in športnih oblačil najdete tudi razne športne naprave, kot so kolesa, električna kolesa ter skiroji. Ker gre za športno podjetje, je pogosta velika sezonska razprodaja, kar je dobro preveriti na njihovi spletni strani www.hervis.si. Tam lahko najdete tudi katalog oz. letak, ki se posodablja tedensko. V njem pa lahko najdete kupon, ki vam prinaša od 20% do 50% popust na izbrane artikle. Poleg izdelkov Hervis ponuja tudi storitve: servis smuči in koles ter napenjanje loparjev, pa tudi izposojo smučarskih desk in smuči.

Poletno znižanje

Ker so poleti aktualni vodni in gorski športi, Hervis takrat izda katalog s sezonskimi popusti na artikle, kot so kolesa, maske za potapljanje, plavutke, žoge, kopalke… Proti koncu poletja pa poteka še akcija na šolske potrebščine: šolske torbe, čevlje, oblačila. Popusti se gibljejo med 15% in 50%, odvisno od posameznega artikla. Sredi avgusta imajo popuste do 60% na SUPe (stand up paddle).

Zimsko znižanje

Pred začetkom zimske sezone dajo neverjetna znižanja na opremo za zimske športe, ko lahko po znižanih cenah (do 60%) kupimo deske za na sneg, smuči, smučarske kombinezone in palice ter tekaške smuči in palice, rokavice, kape in pancerje (zimski mega countdown).  Največjo izbiro artiklov ima Hervisov outlet, ki ga najdete v Ljubljani in Mariboru.

Zakaj v Hervis

Najboljši katalogi in letaki Hervis na spletu
Ponujamo vam informacije o skoraj vseh Hervis akcijah in razprodajah po Sloveniji. Tudi, če so skrite v katalogu, na internetu ali v fizični obliki, jih lahko poiščete na naši spletni strani.

Odkrijte največje Hervis razprodaje
Veliko ljudi želi prihraniti denar pri svojem nakupu v trgovini Hervis. Ponujamo vam vse informacije o trgovini Hervis, tako da lahko dosežete najboljše cene in prihranite denar. Raziščite najnovejše kataloge in letake in preverite, kako lahko pri nakupu super produktov prihranite svoj denar. Zapomnite si, da je varčevanje osnova za uspeh!

Investirajte svoj čas!
Pravilna miselnost je osnova pri varčevanju. Mogoče lahko trenutno prihranite le nekaj denarja, vendar vsaka malenkost šteje, in varčevanje z nakupi produktov v akciji v trgovini Hervis je odličen način, da svoj denar kar najbolje izkoristite. Vse kar potrebujete, da prihranite, je pametno nakupovanje in malo raziskovanja, preden se odpravite v trgovino Hervis. Mogoče vam vzame nekaj več časa, vendar vam naši katalogi lahko pomagajo prihraniti kar nekaj denarja!

Na tej strani boste našli 1 trenutne kataloge Hervis, ki veljajo do 04.10.2020. V letakih boste našli posebne ponudbe in popuste, predvsem na izdelke v kategoriji Šport, in sicer: adidas, pulover, brez, puma, blazina, med, baterija, garmin, ležišče, bosch, ki jih lahko kupite v 19 trgovinah v Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Krško, itd. Če vas zanimajo popusti, promocije in posebne ponudbe v drugih trgovinah, glejte ponudbe enega od drugih 62 trgovcev, katerih akcije so na voljo na Moj Letak. Lahko tudi brskate po arhivu Hervis za ogled 66 katalogov, ki pa niso več veljavni.

Trgovine Hervis
Najbolj popularni katalogi

Izdelki

Trgovine