Intersport - trgovine in odpiralni čas

Kje najti trgovine

Preberite več

O Intersportu

Filozofija
Zadnja leta se je odnos ljudi do športa precej spremenil. Intersport je v skladu z novimi smernicami in filozofijo razvijal svojo znamko. Pod sloganom »Šport je za vsakogar«, se trudijo uresničevati sporočilo na najboljši način – s strokovnim pristopom, široko ponudbo in najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno.

Zgodovina
Intersport zgodba se je začela leta 1968, sedaj pa pod njihovim okriljem deluje več kot 5600 prodajaln v 44 državah. Z boniteto odličnosti, ki jo je podjetje prejelo leta 2018, se uvrščajo med najresnejše slovenske gospodarske subjekte.

Ponudba
V Intersportu vam poleg pripomočkov, tekstila in opreme nudijo tudi storitve kot so  izposoja koles, servis smuči, napenjanje loparjev, servis fitnes naprav in analizo stopal za najbolj primeren model športnih copat.
Športni navdušenci bodo tako lahko izbirali med opremo za tek in fitnes (široka izbira tekaške obutve, fitnes naprave), modnimi prevoznimi sredstvi (kolesa, skiroji, kotalke), opremo za pohodništvo (obutev priznane znamke Marell) in bogato ponudbo smuči in smučarske opreme.

Na spletni strani https://www.intersport.si lahko najdete kataloge z aktualno ponudbo in izdelke v akciji, pridobite kodo za popust ter preverite razpoložljivost izdelka, ki vas zanima.
Letaki in reklame vam razkrivajo najbolj vroče cene in najnovejše izdelke za uživanje v hobijih n aktivnostih na prostem. V blogu lahko najdete zanimive članke o športnih novostih in koristne nasvete, ki vam bodo v pomoč pri vaših podvigih.

Zakaj kupci radi nakupujejo v Intersportu:

Trgovine Intersport najdete v vseh večjih slovenskih mestih: Ljubljana, Maribor, Celje, Koper, Kranj… Seznam vseh trgovin si lahko ogledate na tej povezavi. Splošne informacije o izdelkih so vam na voljo na telefonski številki: 080 80 99.

Zadnji katalogi
Trgovine - šport