Bauhaus - katalogi, trgovine in odpiralni čas

Katalogi Bauhaus

Kje najti trgovine

Preberite več

O Bauhausu

Bauhaus je mednarodno podjetje za delavnico, hišo in vrt, ki je vrata svojega prvega nakupovalnega centra odprl davnega leta 1960 v Mannheimu v Nemčiji. Od takrat naprej sta se ponudba in načina kupovanja zelo spremenila, vendar je Bauhaus začrtal smernice, katerim sledi še danes: široka ponudba, prvovrstna kakovost in nizke cene. Zahvaljujoč temu konceptu ima Bauhaus danes več kot 200 poslovalnic v skoraj vseh evropskih državah, tri izmed njih tudi v Sloveniji.

V bogati ponudbi boste našli vse od materialov in orodij za hišne mojstre, ploščic, cevi, priključkov, osvetlitve, dekoracije in ostale opreme za ustvarjanje doma po meri. Bogata je izbira kopalniške opreme in vrtnega pohištva.

Obrtniki in samostojni podjetniki lahko uživajo v posebni ponudbi in storitvah kot so boljši cenovni pogoji pri nakupu večjih količin, profesionalno svetovanje, možnost dostave, plačevanje na obroke, posebno mesto pa zaseda DRIVE IN ARENA, kjer lahko kupec za nakup večjih količin materiala z avtom zapelje v skladišče, kjer vam strokovnjaki pomagajo pri izbiri in nalaganju z enostavnim plačilom na blagajni pri izhodu. Koncept DRIVE IN predstavlja izreden prihranek časa in energije.

Preverjeni proizvajalci in interna kontrola kakovosti zagotavljajo varen in hkrati cenovno ugoden nakup. Poleg tega je podjetje usmerjeno v prihodnost in si prizadeva nuditi naravne izdelke iz nespornih materialov s PEFC certifikatom.
 

Zakaj kupci radi nakupujejo v Bauhausu:

Notranja vrata, ploščice, osb plošče, vrata, peleti, otroška hiška, laminat, bazen ali plinski žar. Vse to in še več je na voljo v Bauhaus katalogu ali mesečnem letaku, ki sta na voljo na spletni strani:
https://www.bauhaus.si

 

Lokacije in obratovalni časi
Bauhaus nakupovalne centre lahko najdete v Ljubljani (Kajuhova in Rudnik) in v Mariboru (Tržaška). Naslove in odpiralne čase lahko najdete na tej povezavi.

Zadnji katalogi
Trgovine - hobiji, naredi sam in gospodinjski izdelki