Najbližje
spinner

 Letaki morda ne veljajo v vseh trgovinah.

Bauhaus - katalogi in akcije

 

Bauhaus

Bauhaus je že več kot 2 desetletji specialist za delavnico, hišo in vrt na slovenskem trgu in ima širok krog zvestih kupcev, ki jih tudi redno nagrajuje z akcijami, posebnimi ponudbami in ugodnostmi. Čeprav je mednarodno podjetje, je dobro prilagojeno slovenskim potrebam, kar rezultira v kakovostni ponudbi in tudi dostopnih cenah. Široka paleta ponudbe, nizke cene in strokovna pomoč so njihovo vodilo že od samega začetka. V njihovi ponudbi najdete artikle, kot so: tuš kabine, dekorativni kamen, oprema za vrt, spalnice, vrata, svetila, tende, kopalnice, oprema za kopalnico…Katalog bauhaus je dotstopen na njihovi spletni strani https://www.bauhaus.si in ponuja številne ugodnosti za zveste kupce.

Drive in Arena

Bauhaus je kot eden prvih v Sloveniji ponudil opcijo Drive in Arena, kjer se lahko stranka z avtom zapelje po dobro založenem skladišču, naloži artikle v svoj avto in plača pri izvozu. To kupcu prihrani veliko časa, pa tudi energije. Tudi v Drive in Areni svetujejo strokovnjaki. Tako lahko kupite artikle, kot so: peleti, omare, večje strukturne opore, deske, vrata in drugo, cena pa je marsikdaj odvisna od sezone.

Zakaj Bauhaus

Mojster žara

Bauhaus je tudi kreator novega koncepta Mojster žara, ki je odlična stvar za vsakega ljubitelja kulinarike, predvsem žara. Ponujajo žar orodje po znižanih cenah, dodatno pa tudi razne recepte okusnih jedi.

Izdelki v katalogih trgovine Bauhaus

Zadnji katalogi
Trgovine - hobiji, naredi sam in gospodinjski izdelki