OBI - katalogi, trgovine in odpiralni čas

Katalogi OBI

Kje najti trgovine

Preberite več

O OBIju

OBI je mednarodno podjetje za dom in gradnjo, ki ima v Nemčiji več kot 350 trgovskih centrov in več kot 270 drugje po Evropi. Multinacionalni velikan zaposluje več kot 45.500 sodelavk in sodelavcev in šteje dobičke v milijardah evrov. Vizija podjetja je odpreti več nakupovalnih centrov v evropskih državah kot so Rusija, Poljska, Češka in Švica. Od skromnih začetkov v Hamburgu leta 1970, je OBI eno izmed najbolj znanih podjetij za dom in gradnjo.
Bogato ponudbo lahko razdelimo v štiri skupine: gradnja, bivanje, vrt in tehnika.


Gradnja
V gradbenem oddelku boste našli vse za vaš dom od tal do strehe. Laminat, notranja vrata, drsna vrata, ploščice, osb plošče… Vse za prenovo ali izgradnjo vašega doma s strokovnimi nasveti, ki vedno pridejo prav.

Bivanje
Obi vam polepša bivalne prostore z bogato izbiro tapet, notranje dekoracije, barv, razsvetljave, malega pohištva, itd. Praktičnost in udobje v vsakem prostoru vašega doma.

Vrt
Notranje rastline, dom, ki diha ali čudovita terasa za preživljanje prostega časa zunaj. Vrtne garniture za druženje s prijatelji in piknike v vročih poletnih dnevih. Obi vam nudi materiale in opremo za vrt s katerimi si boste ustvarili svojo oazo miru.

Tehnika
Obi nudi vse kar pravi mojster potrebuje za enostavno montažo pohištva: žeblji, vijaki, orodje, stroji… Naj se akcija začne!
Za celoten nabor izdelkov lahko prelistate katalog ali letak na spletni strani: https://www.obi.si

Pravi mojstri lahko uživajo v posebni ponudbi, ki jo nudi Obi in sicer vam blago dostavijo na dom, razrez lesa, dostava blaga na dom, najem orodja in zavijanje blaga. Preverjeni proizvajalci zagotavljajo kvaliteten in hkrati cenovno ugoden nakup.

Zakaj kupci radi nakupujejo v OBIju:

Lokacije in obratovalni časi
Obiščite enega od naših OBI nakupovalnih centrov, ki se nahajajo v osmih slovenskih mestih: Ljubljana, Maribor, Kranj, Celje, Koper, Ptuj, Nova Gorica in Murska Sobota. Naslove in odpiralne čase lahko najdete na tej povezavi.

Zadnji katalogi
Trgovine - hobiji, naredi sam in gospodinjski izdelki