ZARA - trgovine in odpiralni čas

Kje najti trgovine

Preberite več

ZARA

Zara je svetovno prepoznavno podjetje v svetu tekstila in mode s sedežem v Španiji. Spada pod okrilje družbe Inditex, ki je ena največjih distribucijskih skupin na svetu. Po celem svetu ima številne megatrgovine, znane kot outlet. Tudi  Slovenija ima njene poslovalnice po vsej državi: Ljubljana (BTC in center), Celje, Maribor, Koper in druge.

Zara je odprla svojo prvo trgovino v Španiji leta 1975 in se je postopoma začela uveljavljati v svetu mode tudi drugod. Zarina moda je prepoznavna s štirimi glavnimi vodili: lepota, čistost, funkcionalnost in trajnost. Svojim strankam že desetletja zagotavlja privlačno in odgovorno modo ter se nenehno trudi, da ponuja kar najboljšo storitev za stranke. Stranka je glavno vodilo Zarinega poslovnega modela, ki združuje proizvodnjo, dizajn, distribucijo in prodajo njenih artiklov.

Oblikovalci Zare negujejo zelo intimen odnos s svojimi strankami, instiktivno odgovarjajo na njihove spreminjajoče se potrebe, reagirajo na najnovejše trende in nenehne povratne informacije, ki jih prejemajo v svojih razgibanih kolekcijah - Women, Man in Baby.

Za več informacij, pomoč in kontakt in program zvestobe obiščite njihovo spletno stran https://www.zara.com/si/.

Zakaj uporabniki zaupajo Zari

Lokacije in delovni čas

Zara ima več kot 20 poslovalnic po celi Sloveniji. Trgovine obratujejo vsak dan, in sicer od 10.00 do 21.00 ure med delovniki, v soboto od 9.00 do 21.00 ure, v nedeljo pa od 10.00 do 15.00 ure. Če želite najti vam najbližjo poslovalnico, lahko to storite tukaj.

Zadnji katalogi
Trgovine - oblačila