H&M - trgovine in odpiralni čas

Kje najti trgovine

Preberite več

H&M

H&M je ena izmed največjih svetovnih modnih znamk, ki ima sedež na Švedskem. Podjetje je znano po hitrih modi - oblačila za moške, ženske, najstnike in otroke. H&M deluje v več kot 70 državah in več kot 5.000 trgovinami pod različnimi blagovnimi znamkami ter skupno zaposluje več kot 120.000 ljudi. Je drugi največji svetovni trgovec z oblačili, tik za španskim Inditexom (matično podjetje Zare). H&M ima tudi pomembno spletno prisotnost, spletno nakupovanje pa je na voljo v 33 državah, vključno s Slovenijo.

Modna znamka ima več kot 15 poslovalnic po celi Sloveniji, in sicer v krajih, kot so: Ljubljana (Čopova), Maribor, Celje, Murska Sobota, Kranj, Koper.

V H&M spletni trgovini – online shop boste našli ekskluzivne kolekcije (npr. trajnostna kolekcija in obleke), ki so na voljo samo preko spleta. Švedsko mega podjetje v svoji spletni trgovini ponuja tudi svoj nov projekt linije dodatkov za dom – H&M Home. Celostno ponudbo pa zaokroži z dostopnimi cenami. Tudi sicer ima spletna trgovina več različnih ugodnosti in popustov.

V H&M lahko nekaj zase najdejo tako moški, ženske, kot otroci (H&M Kids).

Za več informacij, pomoč in kontakt ter razne ugodnosti obiščite njihovo spletno stran https://www2.hm.com.

Zakaj uporabniki zaupajo H&M

Lokacije in delovni čas

H&M ima po celi Sloveniji več kot 20 poslovalnic. Njihov čas obratovanja je 7 dni na teden, in sicer: od ponedeljka do petka od 09.00 do 21.00 ure, v soboto od 9.00 do 20.00 ure in v nedeljo od 12.00 do 19.00 ure.

Zadnji katalogi
Trgovine - oblačila