Pikapolonica - trgovine in odpiralni čas

Kje najti trgovine

Preberite več

Pikapolonica

Pikapolonica je žival, ki prinaša srečo in znana slovenska specializirana trgovina za otroke z več kot 25-letno tradicijo, ki ponuja pestro, kakovostno in široko ponudbo otroških igrač, udobnih in modnih otroških oblačil, opreme, pripomočkov za otroke in dojenčke, najdemo pa tudi igračeza vsak okus. Njihove prodajalne lahko najdete po celotnem območju Slovenije: Ljubljana (Rudnik), Celje, Maribor, Novo mesto, Brežice, Domžale, Gornja Radgona, Jesenice, Kamnik, Kočevje, Koper, Kranj, Krško, Lenart, Ljutomer, Nova Gorica, Ormož, Ptuj, Rogaška Slatina, Trbovlje, Žalec, Škofja Loka. Z njihovo dodelano spletno stranjo dosegajo redne stranke tudi izven meja Slovenije.

Ker prisegajo na kvaliteto, lahko v njihovem repertoarju najdemo zelo kakovostne znamke, kot so: Barbie, Chicco, Easywalker, PegPerego, Mamas&Papas ali Lego. S kvalitetnim in širokim programom si prizadevajo zadovoljiti potrebe še tako zahtevnega kupca in njegovih malčkov, prodajalke pa bodo z veseljem prisluhnile in svetovale pri izbiri.

Njihovo glavno načelo je strankam omogočiti prijetno nakupovalno okolje s prijaznimi in strokovnimi svetovalci, v katerem se bodo dobro počutili tudi otroci. Zaradi uspešnega poslovanja se podjetje vztrajno širi tudi v manjše kraje po Sloveniji in drugod, danes so že prisotni na Hrvaškem.

Podjetje Pika poka je s svojimi prodajalnami Pikapolonica in Bubamara (Hrvaška) na trgu že 25 let in redno išče nove kadre. Za možnosti zaposlitev kliknite tukaj.

Za več informacij, pomoč in kontakt ter program zvestobe obiščite njihovo spletno stran https://www.pikapolonica.si.

Zakaj uporabniki zaupajo Pikapolonici

Lokacije in delovni čas

Pikapolonica ima več kot 30 prodajaln po celotni državi. Njihov obratovalni čas je od ponedeljka do sobote, obratujejo pa med 9.00 in 20.00 uro. Če si želite ogledati seznam prodajaln in izbrati vam najbližjo, kliknite tukaj.

Zadnji katalogi
Trgovine - za otroke