Baby Center - trgovine in odpiralni čas

Kje najti trgovine

Preberite več

O Baby Centru

Baby Center je s  27 leti delovanja vodilna trgovina za nosečnice, malčke in otroke do 8. leta starosti v Sloveniji, od leta 2012 pa so prisotni tudi na Hrvaškem trgu.

Njihov uspeh je povezan s filozofijo »vse na enem mestu«, kar pomeni, da nudijo širok nabor opreme, oblačil, obutve, igrač, kozmetike in hrane v trgovinah po vsej Sloveniji in v online trgovini z outlet oddelkom.  Zavedajo se, da je starševstvo velik izziv in zato stojijo ob strani vsem novopečenim staršem z dobrimi nasveti in kvalitetnimi izdelki.

Zaposleni v trgovinah vam bodo svetovali pri izbiri različnih pripomočkov in igrač za otrokov zdrav in kreativen razvoj ter aktivno in srečno otroštvo. Najdete lahko didaktične igrače, igrače mednarodnih blagovnih znamk in uradne izdelke risanih serij kot so Screcheers Wild, Super Graph, Zak Storm, Infinity Nado, Robot Boxer, Tačke na patrulji in druge. Za najmlajše lahko najdete vse od previjalnih mizic, plenic, dud, nosilk in vozičkov.
 

Zakaj naše stranke rade nakupujejo v Baby Centru, največjem strokovnjaku za otroške izdelke:

Na zgornji spletni strani lahko najdete izdelke iz letaka, prelistate katalog ali pa preverite trenutno ponudbo in zalogo določenega izdelka po poslovalnicah. V posebni rubriki blog lahko najdete zanimivosti, ideje in koristne nasvete za varne in razgibane skupne trenutke. 


Lokacije in obratovalni časi

Trgovine Baby Center se nahajajo v vseh večjih slovenskih mestih (Ljubljana, Maribor, Kranj, Koper, Nova Gorica, Ptuj, Ilirska Bistrica, Kočevje, Cerknica itd.) Svojo najbližjo poslovalnico lahko najdete na tej spletni povezavi. Delovni čas od ponedeljka do petka je od 08:00 – 20:00, med vikendi pa je odvisen od posamezne poslovalnice.

Zadnji katalogi
Trgovine - za otroke