Müller - katalogi, trgovine in odpiralni čas

Katalogi Müller

Kje najti trgovine

Preberite več

Müller

Müller je veriga maloprodajnih trgovin s sedežem v Ulmu v Nemčiji. Od leta 2004 je podjetje registrirano v Londonu. Müller je predvsem trgovina s kozmetiko z obsežno drogerijo (približno 50.000 artiklov) in parfumerijo (približno 28.000 artiklov), vendar poleg lepotnih izdelkov prodaja tudi blago in modne dodatke, zdravo hrano in prehranske dodatke, pa tudi nekatera zdravila, izdelke za dom, igrače, večpredstavnostne medije (npr. filme na DVD-ju, CD-je, računalniške igrice), pisalne potrebščine in knjige. Njihov prodajni asortiman je tako sestavljen iz skupno več kot 188.000 izdelkov, kot so na primer: adventni koledar, šolske torbe, parfumi, foto oprema…

Za razliko od konkurenčnih verig, Müller večinoma prodaja izdelke neposredno z nemškega domačega trga v vseh državah, kjer posluje. Zaradi tega stranke rade obiskujejo Müller zaradi nakupa kvalitetnih izdelkov. Znan primer je Nutella – v Mullerju je boljše kakovosti kot v večini maloprodajnih poslovalnic. Danes ima podjetje več kot 25.000 zaposlenih.

Njihova spletna stran je https://www.mueller.si.

Zakaj uporabniki zaupajo Müllerju

Lokacije in delovni čas

Müller ima več kot 10 poslovalnic širom celotne države. Če si želite ogledati njihov seznam in zemljevid, lahko to storite tukaj. Med delovniki je čas obratovanja od 9.00 do 21.00 ure ter ob sobotah od 8.00 do 21.00 ure.

Zadnji katalogi
Trgovine - drogerija in parfumi