Mass - trgovine in odpiralni čas

Kje najti trgovine

Preberite več

Mass

Mass je ena najprepoznavnejših blagovnih znamk v Sloveniji. Ima verigo trgovin z obutvijo po celi državi in je na sceni že več kot 30 let ter danes zaposluje več kot 400 ljudi. Poslovalnice ima v vseh večjih krajih: Ljubljana BTC, Ljubljana Čopova, Ljubljana Šiška, Kamnik, Kranj, Celje, Maribor, Škofja Loka, Ptuj, Murska Sobota, Krško, Domžale.

Že od samega začetka jih vodi princip, da je kupec na prvem mestu, zato podjetje tudi zelo dobro posluje, saj ima veliko rednih strank, ki se rade vračajo. To pa se ne nanaša le na kupce, ampak tudi poslovne partnerje.

Po Sloveniji in na Hrvaškem ima podjetje kar 50 poslovalnic. V njihovi široki paleti ponudbe lahko najdete artikle, kot so: moški in ženski čevlji, otroški čevlji, torbice, gležnarji, skechers shoes, mokasini, nizki sandali, nogavice, balerinke, pohodniška obutev, nahrbtniki, denarnice, pripomočki za nego stopal in obutve, vložki za čevlje, japonke, škornji, torbice in ostalo.

Mass pa nima le svoje znamke in outlet trgovin, ampak se uspešno povezuje tudi z ostalimi mednarodno uveljavljenimi znamkami, kot so: Guess, Tommy Hilfiger, New Balance, Jish, Alibi, Ipanema, Ciciban, TBS, Arizona, Converse, Calvin Klein, Fred Perry in ostali.

Poleg tega je Mass s svojim pridobljenim znanjem in željo po izpopolnjevanju razvil tudi 8 lastnih blagovnih znamk, ki predstavljajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Skupno boste v njihovih prodajalnah lahko našli vsaj 5000 različnih čevljev na leto, kar pomeni, da zasedajo prvo mesto po obsegu ponudbe v Sloveniji.

Za več informacij, pomoč in kontakt ter posebne ponudbe obiščite njihovo spletno stran https://www.mass.si.

Zakaj uporabniki zaupajo Massu

Lokacije in delovni čas

Mass ima poslovalnice po celotnem območju Slovenije, njihov seznam in zemljevid si lahko ogledate tukaj. Delovni čas večine poslovalnic je od 9.00 do 21.00 ure ob delovnikih, ob sobotah od 8.00 do 21.00 ure, ob nedeljah pa 9.00 do 15.00 ure.

Zadnji katalogi
Trgovine - obutev