Alpina - trgovine in odpiralni čas

Kje najti trgovine

Preberite več

Alpina

Alpina je eno največjih slovenskih podjetij, ki se ukvarja s proizvodnjo in trženjem obutve ter ima dolgo, več kot 70-letno tradicijo. Njena bistvena značilnost je prepoznavna dodana vrednost na področju čevljarske industrije, saj že od svojega začetka uveljavlja in razvija lastno tehnologijo in slog. Poleg tega je znana po svojem raziskovanju novih materialov.

Že od samega začetka je vizija podjetja visoka kakovost izdelkov, ki ne samo dosegajo standarde, ampak presegajo pričakovanja. Alpina zaposluje veliko skupino strokovnjakov na področju proizvodnje, prodaje, kot tudi distribucije izdelkov, kot so: čevlji, pohodni čevlji, smučarski čevlji, sandali itd.

Do danes je Alpina proizvedla več kot 1,5 milijona parov čevljev in se je uveljavila na evropskem in mednarodnem trgu, kjer danes tudi ustvari največ dobička. Njeni smučarski čevlji so zelo priljubljeni tako med profesionalci kot ljubitelji zimskih športov v ZDA, na Češkem, Poljskem, v Avstriji, Nemčiji in na Norveškem. Alpina sponzorira profesionalne športnike v samem svetovnem vrhu.

Alpina ima tudi vzpostavljeno svojo spletno prodajalno. Trenutno ima po Sloveniji več kot 40 prodajaln, in sicer v vseh večjih mestih: Ljubljana BTC, Celje, Maribor, Žiri, Koper, Jesenice in ostalih. Poleg lastne blagovne znamke je lastnik blagovnih znamk Openzone in Binom.

Svoje izdelke dostavlja širom po Sloveniji v sodelovanju s svojimi dolgoletnimi partnerji.

Zaposlitev: Alpina zaposluje najboljši kader na svojem področju in zaradi uspešnosti tudi veliko zaposluje.

Zakaj uporabniki zaupajo Alpini

Lokacije in delovni čas

Alpina in več kot 40 poslovalnic po celotni Sloveniji. Obiščete lahko njihovo spletno stran https://www.alpinashop.si. Njihov seznam in zemljevid si lahko pogledate tukaj. Poslovalnice obratujejo med 8.00 in 19.00 uro od ponedeljka do petka, ob sobotah pa od 8.00 do 13.00 ure.

Zadnji katalogi
Trgovine - obutev