Podravka Lidl - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka podravka v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od -. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl podravka kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Potekli katalogi

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl podravka redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl podravka ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl podravka ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za podravka pri drugih trgovcih, kot je SPAR, Mercator, Mercator Cash & Carry, Tuš, Avon ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: playboy, playmobil, playskool, prekrivna ponjava, prenapetostna zaščita, pesto genovese, prenatal, petroleum jelly, ph lističi, pločevinke almo nature. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - podravka

Zadnji katalogi