Podravka - Aktualne cene iz Mercator kataloga

Oglejte si ponudbe izdelka Podravka v trgovinah Mercator tega tedna, s promocijami, ki potekajo od -. Tukaj si oglejte si najnovejše Mercator Podravka kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Potekli katalogi

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Mercator Podravka redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Mercator Podravka ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Mercator Podravka ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za Podravka pri drugih trgovcih, kot je Tuš, Tuš Cash & Carry ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: pravokotni ultrapro, plastenka, Perutnina, Playboy, predalnik na kolesih, Pisarniški material in izdelki za šolo, Playmobil, Playskool, Piz Buin, prekrivna ponjava. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - Podravka

Zadnji katalogi