Krompir - Aktualne cene iz Mercator kataloga

Oglejte si ponudbe izdelka krompir v trgovinah Mercator tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 16.3.2023. Tukaj si oglejte si najnovejše Mercator krompir kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Krompir v katalogih trgovine Mercator

Mercator Cash & Carry katalog
Mercator katalog
1. 3. - 31. 3. 2023
Velja v vseh trgovinah Mercator Cash & Carry.
 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Mercator krompir redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Mercator krompir ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Mercator krompir ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za krompir pri drugih trgovcih, kot je Tuš Cash & Carry, SPAR, Tuš, E.Leclerc, EuroSpin ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: kabel usb, kabernet, Kopalniški dodatki in dodatki za stranišča, komplet vrtnega pohištva, kruh stoletni, Knoppers, Kuhinjski pripomočki in posode, krtača za živalsko dlako, kruh štajerc, krtača za čiščenje obraza. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - krompir

Zadnji katalogi