Klobasa Mercator - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka klobasa v trgovinah Mercator tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 01.10.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Mercator klobasa kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Klobasa v katalogih trgovine Mercator

Mercator Cash & Carry katalog
Mercator Cash & Carry katalog - 01.10.2022 - 31.10.2022.
01.10. - 31.10.2022
Velja v vseh trgovinah Mercator Cash & Carry.
 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Mercator klobasa redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Mercator klobasa ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Mercator klobasa ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za klobasa pri drugih trgovcih, kot je Lidl, SPAR, Tuš, E.Leclerc, Mercator Cash & Carry ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: kabel usb, kabernet, kafetiera, kruh stoletni, knoppers, kajmak, kruh štajerc, knor, kruhki za hamburger, krups. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - klobasa

Zadnji katalogi