Viki Mercator - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka viki v trgovinah Mercator tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 03.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Mercator viki kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Viki v katalogih trgovine Mercator

Mercator katalog
Mercator katalog - 03.08.2022 - 23.08.2022.
03.08. - 23.08.2022
Letak morda ne velja v vseh lokalnih trgovinah
 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Mercator viki redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Mercator viki ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Mercator viki ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za viki pri drugih trgovcih, kot je Tuš ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: vrečka za led, velike kombinirane klorove tablete, vrtna blazina, vrtna pretočna črpalka, verbatim, vrtni lounge komplet, vgradna omara, vgradni set, videokamera, vhodna vrata. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - viki

Zadnji katalogi