Telekom - trgovine in odpiralni čas

Kje najti trgovine

Preberite več

Telekom Slovenije

Telekom Slovenije je slovensko telekomunikacijsko podjetje s sedežem v Ljubljani in z več kot 2.000 zaposlenimi. Kot javna delniška družba podjetje deluje od leta 1995, ko se je PTT Slovenija razdelila na poštne in telekomunikacijske dejavnosti in slednje predala Telekomu.

Danes je Telekom celovit ponudnik komunikacijskih storitev po državi, saj pokriva telekomunikacijske dejavnosti, internet in brezžične storitve, gradnjo telekomunikacijske infrastrukture, specializirane trgovine, obdelavo podatkov, nadzorovanje in delovanje varovalnih sistemov ter dejavnost klicnih centrov.

Poleg tega je vodilno podjetje pri uvajanju novih generacij fiksnih in mobilnih komunikacij, storitev v oblaku (cloud service), sistemskih integracij ter multimedijskih vsebin.

Telekom Slovenije je že vrsto let v vodilnem položaju po zaupanju Slovencev in Slovenk med ponudniki mobilne telefonije in internetnih storitev. Svojo pozicijo podjetje ohranja s premišljenim vlaganjem v kakovostna, varna in zanesljiva omrežja ter ponudbo najsodobnejših storitev in izdelkov, kot so: mobiteli, optika, najhitrejši internet (preverjen s speed test).

Poleg tega je Telekom Slovenija glavni sponzor nogometne lige PLTS – Prva liga Telekom Slovenije.

Za več informacij, pomoč, kontakt in program zvestobe obiščite njihovo spletno stran https://www.telekom.si, kjer je tudi trgovina z ugodnimi in naprednimi paketi in telefoni.

Zakaj uporabniki zaupajo Telekomu Slovenije

Lokacije in delovni čas

Telekom Slovenije ima več kot 140 poslovalnic, poslovnih centrov in prodajnih mest po celi Sloveniji. Njihova e-trgovina vam je na voljo 24/7, poslovni centri obratujejo vsak delovnik med 8.00 in 20.00 uro, manjše poslovalnice pa vsak delovnik med 8.00 in 17.00 uro. Če želite najti vam najbližjo poslovalnico, lahko to storite tukaj.

Zadnji katalogi
Trgovine - mobilni & internet