Harvey Norman - katalogi, trgovine in odpiralni čas

Katalogi Harvey Norman

Kje najti trgovine

Preberite več

O Harvey Norman

Harvey Norman je s 300 poslovalnicami po celem svetu eden izmed vodilnih ponudnikov kakovostnega pohištva, opreme za dom in vrt, avdio-video opreme, bele tehnike in gospodinjskih aparatov.

Zgodba o uspehu se je začela v Avstraliji, ko sta Gerry Harvey in Ian Norman leta 1961 odprla trgovino z električnimi napravami. Danes ima Harvey Norman poslovalnice na Novi Zelandiji, v Singapurju, Maleziji, na Irskem, Hrvaškem ter v Sloveniji, kjer je prisoten od leta 2002.

Filozofija in uspeh trgovine se osredotočata na ponudbo visoko tehnoloških izdelkov, najkvalitetnejših ležišč in sedežnih garnitur ter izdelkov bele tehnike po ugodnih cenah in z edinstvenimi pogoji odplačevanja. Da bo preživljanje časa na prostem čim bolj udobno in prijetno, nudijo bogato izbiro vrtnih garnitur, ležalnikov in dodatkov za vrt.

Poleg sezonske razprodaje nudijo tudi odprodaje preteklih kolekcij ob koncu sezone z neprekosljivo nizkimi cenami. Izdelke s popusti in akcijske ponudbe boste našli v katalogu na spletni strani https://www.harveynorman.si

V spletni trgovini lahko varno in hitro opravite svoj nakup, ki ga v primeru nezadovoljstva lahko brezplačno vrnete v 14 dneh od dneva nakupa.

V redno aktualiziranem blogu vam svetujejo pri nakupih kuhalnih plošč, hladilnikov, sedežne garniture, postelj in spalnic ter vam pomagajo s stilskimi nasveti, da bo vaš dom moderen, funkcionalen in čudovit.

Zakaj kupci radi nakupujejo v Harvey Norman:

Trgovine Harvey Norman lahko obiščete v petih slovenskih mestih: Ljubljana, Maribor, Koper, Celje in Novo mesto. Seznam lokacij in delovnih časov si lahko ogledate na tej povezavi.

Zadnji katalogi
Trgovine - trgovski centri