Sladoled Lidl - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka sladoled v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 28.07.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl sladoled kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Sladoled v katalogih trgovine Lidl

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl sladoled redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl sladoled ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl sladoled ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za sladoled pri drugih trgovcih, kot je Mercator, SPAR, Tuš, EuroSpin, Hofer ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: silk beauty, stylist ultimate, softstar, sudio, sok jabolčni, sudžukice, sok rauch, slikarski kovček, s. oliver, suhe fige. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - sladoled

Zadnji katalogi