Majoneza Mercator - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka majoneza v trgovinah Mercator tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 11.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Mercator majoneza kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Majoneza v katalogih trgovine Mercator

Mercator katalog
Mercator katalog - 11.08.2022 - 17.08.2022.
11.08. - 17.08.2022
Letak morda ne velja v vseh lokalnih trgovinah
 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Mercator majoneza redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Mercator majoneza ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Mercator majoneza ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za majoneza pri drugih trgovcih, kot je Tuš, SPAR, JAGER, Avon ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: my little garden, milkshake, mille, majoneza hellmann’s, mingos, mini lubenica, majorette, maksi slip, mala morska deklica, mini žar. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - majoneza

Zadnji katalogi