Štručka - Aktualne cene iz Lidl kataloga

 

Štručka v katalogih trgovine Lidl

Oglejte si ponudbe izdelka štručka v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 25.5.2023. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl štručka kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl štručka redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl štručka ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl štručka ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za štručka pri drugih trgovcih, kot je Mercator, SPAR, JAGER, Mercator Cash & Carry, Tuš ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: šunka za pizzo, štedilnik na trda goriva, škarjice za nohte, šolska torba, Študij, Štedilniki in pečice, šampon za volumen, Športna oblačila, škatla s pregradami, Šport. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - štručka

Zadnji katalogi