Sol - Aktualne cene iz Lidl kataloga

 

Sol v katalogih trgovine Lidl

Lidl katalog
Lidl katalog
 
Velja v vseh trgovinah Lidl.

Oglejte si ponudbe izdelka sol v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 25.5.2023. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl sol kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl sol redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl sol ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl sol ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za sol pri drugih trgovcih, kot je SPAR, Tuš, Tuš Cash & Carry, E.Leclerc ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: So Fever Together, Silk Beauty, Stylist Ultimate, Shranjevanje in prevoz hrane, Svinjina, suha klobasa, slikarski kovček, Stressless, sonična zobna ščetka, suhe fige. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - sol

Zadnji katalogi