Salama - Aktualne cene iz Lidl kataloga

 

Salama v katalogih trgovine Lidl

Oglejte si ponudbe izdelka salama v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 25.5.2023. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl salama kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl salama redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl salama ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl salama ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za salama pri drugih trgovcih, kot je EuroSpin, Mercator Cash & Carry, Tuš Cash & Carry, E.Leclerc, Tuš ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: So Fever Together, Silk Beauty, Shranjevanje in prevoz hrane, Svinjina, suha klobasa, slikarski kovček, Stressless, sonična zobna ščetka, suhe fige, solarna svetlobna veriga. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - salama

Zadnji katalogi