Pleteni jopiči in jopice - Aktualne cene iz kataloga

search

Pregled cen

Trgovec
Izdelek Opis
Veljavnost
Cena
logo - Pepco
Pepco
jopa
Bekkin jopa za dojenčke - SKU/PLU: 606748 Bekkin jopa za otroke je kombinacija sloga in udobja. Pudrast odtenek rožnate barve se bo ujemal s številnimi drugimi otroškimi oblačili. Zadrga olajša preoblačenje vašega otroka, kapuca pa zagotavlja zaščito pred vetrom. Jopa tvori komplet s kratkimi hlačami v enaki umirjeni barvi.  
6,00 €
logo - Pepco
Pepco
jopa
Bekkin jopa za dojenčke - SKU/PLU: 606740 Bekkin jopa za dojenčke je kombinacija sloga in udobja. Izrazita limetina barva bo poživila vsak otroški stajling. Zadrga bo olajšala oblačenje vašega otroka, kapuca pa bo poskrbela za zaščito pred vetrom med večernimi sprehodi. Jopa je v kompletu s kratkimi hlačami v enaki intenzivni barvi.  
6,00 €
logo - Merkur
Merkur
jopa poglej katalog poglej katalog
logo - NKD
NKD
jopa poglej katalog poglej katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena se lahko razlikuje v različnih trgovinah

** Cena je lahko brez DDV-ja

Kje je na voljo v akciji - Pleteni jopiči in jopice
Izdelek Pleteni jopiči in jopice je trenutno v posebni ponudbi na več mestih in ga je mogoče kupiti po znižani ceni v trgovinah Pepco.

Kje je najceneje - Pleteni jopiči in jopice
Najnižjo ceno za izdelek Pleteni jopiči in jopice lahko najdete v trgovinah Pepco, kjer stane 6,00 € v posebnih ponudbah, ki jih trenutno tam ponujajo. Ta posebna ponudba velja od 20.6. do 10.7.2024.

 

Pri nas dobite najboljšo ponudbo
Pri Moj Letak smo na tekočem z vsemi katalogi, letaki, akcijami in kuponi, ki so na voljo za Pleteni jopiči in jopice. Za vas lahko najdemo najboljše popuste, in prvi bomo, ki vas bomo obvestili, kdaj bo Pleteni jopiči in jopice v akciji. In to pomeni, da lahko pri svojem tedenskem nakupu kar nekaj prihranite. Oglejte si, koliko bi lahko pri nakupu Pleteni jopiči in jopice prihranili z ogledom naših najnovejših katalogov in letakov.

Preverite ceno Pleteni jopiči in jopice pri vašem najljubšem trgovcu
Če želite prihraniti denar, samo kliknite na kateri koli katalog in si oglejte trenutno ceno pri svojem najljubšem trgovcu -. Za lažje iskanje popustov si lahko s filtrom pomagate do katalogov in letakov določenih blagovnih znamk. Ne pozabite, da lahko na Moj Letak preverite tudi popuste na množico drugih izdelkov. Oglejte si neverjetne ponudbe in začnite varčevati pri nakupovanju.
Na voljo imamo vse kataloge in letake najboljših trgovcev v Sloveniji, tako da lahko preprosto primerjate med svojimi najljubšimi trgovinami in ugotovite, kje boste prihranili največ denarja. Pri Moj Letak je hitro in enostavno!

Oglejte si več ponudb!
Oglejte si aktualne ponudbe in promocije vaših najljubših produktov, kot npr. 2-delni set, 3-delni set, Always, Argeta, Ariel. Na Moj Letak imate vse na enem mestu, samo klik z miško vas loči do neverjetnih ponudb. Svetujemo vam, da nas redno preverjate - nenehno si prizadevamo za izboljšanje naše storitve in dnevno dodajamo nove promocije in ponudbe, da vam predstavimo najnižje cene!

Kje kupiti - Pleteni jopiči in jopice

Zadnji katalogi