LEGO Mercator - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka LEGO v trgovinah Mercator tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 21.09.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Mercator LEGO kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

LEGO v katalogih trgovine Mercator

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Mercator LEGO redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Mercator LEGO ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Mercator LEGO ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za LEGO pri drugih trgovcih, kot je E.Leclerc, Lidl, Müller ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: lego juniors, lego jurassic world, lego mindstorms, lego star wars, lennox, lenor unstoppables, l.o.l. surprise, la rive, la roche-posay, leseno okno. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - LEGO

Zadnji katalogi