Kisla smetana - Aktualne cene iz Lidl kataloga

 

Kisla smetana v katalogih trgovine Lidl

Oglejte si ponudbe izdelka kisla smetana v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 25.5.2023. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl kisla smetana kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl kisla smetana redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl kisla smetana ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl kisla smetana ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za kisla smetana pri drugih trgovcih, kot je EuroSpin, Hofer, Tuš Cash & Carry, Tuš, SPAR ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: kabel usb, kabernet, Kopalniški dodatki in dodatki za stranišča, komplet vrtnega pohištva, knjižna omara, kafetiera, Knoppers, Kuhinjski pripomočki in posode, krtača za živalsko dlako, kruh štajerc. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - kisla smetana

Zadnji katalogi